Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklis gyorshajtásért...

Biciklis gyorshajtásért mennyi a bírság?

Figyelt kérdés

Ha pl bicikli úton a max 30helyett 50el tekerek?

Vagy lakott területen 40helyett 56-al?

(elméleti kérdések)

2014. ápr. 5. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Hallottam már én is ilyen hülyeségekről,de szerintem még ők sem tudják......... meg szerintem kár is agyalni ilyeneken mert nem valószinű,hogy trafizni fognak a kerékpárúton. ha meg mégis ennyire elvetemültek és ha meg is állitanak gyorshajtásért,tudsz hivatkozni arra,hogy nem tudod mennyivel mentél,mert nincs kilóméterórád. arra meg nincs törvény,hogy kötelező lenne a biciklire a kilóméteróra. tehát lehetne perelni őket világba
2014. ápr. 5. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, attól, hogy nincs kilométerórád, még nem száguldozhatsz kedvedre. Ritkán, de szoktak a frekventáltabb bringautakon is mérni a rendőrök, persze csak kampányszerűen. Ilyenkor helyszíni bírságot szabnak ki, esetleg feljelentenek, ha azt vitatnád.
2014. ápr. 6. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!