Nagy butaság lenne felsúlyozni a régi bukósisakomat azért hogy "gyúrjak" vele, megerősödjenek az izmaim és elbírjam az újat?
Figyelt kérdés
a régi bukóm ami gyakorlatilag a használhatatlanságig el lett használva, 1400 grammos, az új 1700 grammos, és egy hosszabb út után tapasztaltam hogy fáj a hátam felül jobb oldalt ami motoros az valószínűleg már találkozott ezzel a jelenséggel, a "bukó tartó izmom" elfáradt, arra gondoltam hogy a régit mielőtt a kukába dobom, felsúlyozom kb 2000-2200 grammosra, hordom egy kicsit hogy megerősödjek, és utána könnyebb lenne az 1700 grammos, legalábbis ez az elmélet, ez gyakorlatban működne szerintetek?2014. márc. 30. 22:44
1/1 anonim válasza:
Butaság. Nyilván könnyebbnek éreznéd, de ugyanúgy szenvednél vele, amíg hozzászoksz. Még talán jobban is.
És akkor azt már meg sem említem, hogy egy rákendácsolt vasdarabbal nem tennél túl jót az életmentő képességének. Tedd fel szépen a falra a régi bukód, az újat meg majd megszokod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!