Miért van itt mindenki megsértve, ha megelőzöm?
És ha gyorsabban megy? Nem értem minek kell mutogatni...
Ne is figyelj rájuk!
Fura nekem nem szoktak mutogatni, és én se szoktam senkinek! A kürt gombról azt se tudom hol keressem (nem igaz).
Nem lehet, hogy veled van baj? Előzés és előzés között azért lehet némi különbség!
Én sosem mutogatok.
Kanyarban is kellett satuzzak, akkor mondjuk idöm sem volt mutogatni. Föúton egyenesben pedig nem fékeztem, csak levettem a lábam a gáztól és elmentem lehúzódva. Túloldalt kamion. Középen pedig egy áruszállító elözte a kamiont.
Elöfordul ha valaki elnézi a rajzot, ezért fölösleges idegeskedni. Az ember hibázhat. Én is elöztem lendületböl, kinéztem a helyet ahova érkezek, de mindenki elkezdett fékezni, így viszont nem fértem be plyan gyorsan mint terveztem. Szerencsére csak betuszkoltam.
Hasonló helyzetben lehúzódtam és a másik mellém tudott bejönni, hogy ne menjenek neki szemböl.
A probléma azzal van aki ész nélkül letol mindenkit és azzal aki nem segít a másiknak, hanem "büntet".
A szabályok megadják az irányelvet, de a jó közlekedéshez egymás segítése kell.
(Pl.: gyér forgalomban nem egymás mellett megyünk a Váci úton. Ha valaki siet, elengedjük. Ha sétakocsikázunk, a lehetö legkevésbé tartjuj fel a forgalmat. Pályán nem megyünk be az elé aki gyorsan jön, stb stb)
nekem sem szoktak, pedig en is a gyorsabban jarok koze tartozok (110-120)
ha feltartanak elozok, de ha nincs lehetoseg lekovetem, annyit nem er h magamba v masba kart tegyek.
nagyreszt nem panaszkodhatok, meglepoen sokan indexelnek, h mehetek, en sem szakadok bele ha megkoszonom, u igy vagyok ha utolernek, ha nincs lehetoseg, haladosabbra veszem.
bar multkor, a leghatsot eloztem lendulettel ertem a masik 2 moge, az a paraszt besatuzott 1 pillanatra, meg a vesz villogo is kapcsolt neki. pedig aki elotte ment nem fekezett, ez rohadt aljas dolog volt, es baleset is lehetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!