Kijártok a ház elé a járdáról lesöpörni a havat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 15:26
1/11 anonim válasza:
Igen, amúgy is törvény írja elő, hogy a házad előtti járdát neked kell rendbe tartanod. Ha valaki elesik és eltöri valamijét, csak azért mert te nem gondoskodtál a csúszásmentesítésről, eléggé valószínű hogy meg fognak büntetni.
2/11 anonim válasza:
Hát én nem , mert társasház, van gondnok és takarító.
Családi házaknál viszont igen, a tulaj dolga a hótalanítás.
4/11 A kérdező kommentje:
én is többször voltam már :)
2009. dec. 16. 17:40
5/11 anonim válasza:
Társasházban lakunk, a 14 lakóból csak a párom jár le évek óta takarítani a havat és a jeget. Mindig azt mondja, hogy nem megy le többet, de nem bírja megállni. De elhiszem, hogy tele van a t... Mit lehetne tenni?
6/11 anonim válasza:
nálunk nem minden utcalakó jár ki.
múlt héten már meg is volt a következménye.
művész szomszéd árokba csúszott a kocsijával:(
csúszos utak, veszélyesek!
7/11 anonim válasza:
egyet értek, hogy veszélyesek, de élvezet rajta hajtani.aki meg nem tud vigyázni az magára vessen.
én mérges vagyok ha egy ház előtt el van söpörve a hó.A tél szépsége a hó és ne szarjuk össze a természetet.aki meg elcsuszik rajta az meg nem vigyázott eléggé!!!
8/11 anonim válasza:
Ennyivel tartozunk egymásnak. Az én anyukám is elsöpri, pedig a sorozat bordatörése óta fáj neki.
9/11 anonim válasza:
Most megkapom, hogy akkor seperjem el én:)
10/11 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
én is többször voltam már :)
ügyes vagy! a nyeremenyed 3 csokitallér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!