Ez hülye kérés lenne?
Most kezdek el vezetni és az iskolában a KRESZ oktató azt mondta,hogy válasszak egy oktatót aki szimpatikus, fent vannak a honlapon, nézzem meg őket.
Őszintén szólva nem tudok választani, ezért arra szeretném kérni,hogy olyan oktatót ajánljon aki kevésbé ordibál.
Mert én egyszerűen utálom ha kiabálnak velem, persze nyilván fog, mert ez kell, de például a bátyám oktatója megállás nélkül ordibált minden szir-szarért, a kezdetektől fogva.
Az megint más,hogy felemeli a hangját mert az is oké, de ha valami kisebb hibát vétek ne ordítsa le a fejem úgy mintha a vonat elé hajtottam volna ki.
Nekem elég ha elmondják szépen nyugodtan,hogy ba**meg, elrontottad légy szíves legközelebb figyelj.(nem kell kiabálni)
Vagy verje bele a fejét a műszerfalba nekem az is jó, attól is felfogom,hogy elszúrtam, de ne kiabáljon mert attól a hátamon is feláll a szőr.
Elfogadom ha azt mondjátok,hogy hülye kérés, akkor nem kérem meg, csak max arra,hogy egy türelmesebb figurát javasoljon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!