Diáknak autó vagy motor?
Figyelt kérdés
Tavasszal kezdeném a jogosítványt, de még nem tudom, hogy autóra, vagy motorra tegyem le. Suliba járnék, na de nem minden nap, ami amúgy kb 35km oda-vissza, meg kirándulgatni meg stb. Kb 200 000ft-om lenne járműre. Ezért kérdezném, hogy melyik érné meg jobban? amúgy a kényelem nem fontos számomra. (bicózok esőben, hóban, fagyban)2009. dec. 12. 21:14
1/8 anonim válasza:
B jogsinak szerintem mindenképp hasznát vennéd, mert ugye autót vezethetsz vele, de ha motorozni támad kedved, akár még 50ccm-es motort is vezethetsz vele.
Szóval én a "B" jogsira szavaznék, az autó vagy robogó pedig egyrészt a te döntésed, másrészt pedig 200 ezerből, vagy egy Suzukit kapsz, vagy egy kismotort.
2/8 anonim válasza:
35km?nem táv én a pannónia biciklit ajánlanám,csepel utánzat de megy mint a szél, engem már bemértek vele többször is,nyugodt szívvel ajánlom.
4/8 anonim válasza:
bár én nagy motorpárti vagyok, de: B kat. jogsi, és hozzá egy 50ccm motor ;)
5/8 anonim válasza:
B kategóriás jogsit tedd le és vegyél motort.
Egy 50 es motor olcsóbb mint egy kocsi, kevesebbet fogyaszt és a fenntartása is olcsóbb.
Én tuti hogy motort veszek ha lesz pénzem mert imádok motorozni:D
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megfogadom sokak tanácsát, b jogsi, mellé egy robogó, és emelett azért tudom nyúzni a szülők kocsiját. :-)
2009. dec. 13. 11:55
7/8 anonim válasza:
Hát én B jogsi után vettem egy Ladát hááát sztem télen jobb mint a robogó ha értitek ;) :DD
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy adódott, hogy mégis kocsit veszek :D, valami 20éves toyotát :D
2009. dec. 18. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!