Milyen sűrűn nézitek a külső visszapillantót vezetés közben? (Autó-Motor)
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 18:56
1/3 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A balt pontosan 3,75 s -ként, a jobbot minden 7,98 s elteltével.
Gondolkozz már!
2/3 anonim válasza:
Hát én elég gyakran szoktam nézni a tükröket, szeretem tudni milyen autók vannak körülöttem, ez pl szerintem jó akkor is ha mondjuk sávot váltok, mert ha tudom hogy mi van körülöttem, milyen típus, akkor nem is nézem a holtteret, mert csak várom, hogy az adott autó mikor tűnik fel a tükörben, és már mehetek is. Vagy pl ha motoros jön mögöttem azt is jó ha tudom hogy ott van, vagy ha rendőr jön mögöttem, azt is szerencsés ha látom.
3/3 anonim válasza:
Akkor, amikor - gázadást és felfelé váltást kivéve - bármiféle változtatásra készülök, illetve tolatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!