Igaz, hogy a Titanicon még tehénistálló is volt?
Igen, közvetlenül a juhok, a csirkék és a lovak mellett.
Logikus nem? Ez nem Noé bárkája, hanem egy luxus óceánjáró hajó volt. Mint a mai óceánjáró hajók ( csak a maiak jobbak ).
AZ akkori idők luxus-óceánjáróin természetes volt, hogy az utasoknak biztosítják a friss tejet, tojást.
Igen, voltak szarvasmarhák, tyúkok is a hajón.
Walter Lord: A Titanic pusztulása c. könyve alapmű. Onnan az infó. De a neten számtalan más helyen is olvasható, ha nagyon kíváncsi vagy pár ezer forintnyi dollárért a Titanic kiviteli terveinek másolatát is megkaphatod, és megkeresheted rajta.
Kiegészítésképp: nem kell fizetni a Titanic fedélzetrajzainak megismeréséért, a neten gyönyörű tisztán fent van, egérrel lehet mozgatni, belenagyítani, az összes fedélzetrész megvan, feliratokkal, főméretekkel. :) Tehénistállót konkrétan nem találtam, de hatalmas területek vannak elkerítve "gyümölcsös, tojástér, zöldségtér, tejtér" stb. megnevezéssel. Érdemes böngészni, én vagy egy órát nézegettem, eléggé időrabló. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!