Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mivel indulnának utánam a...

Mivel indulnának utánam a rendőrök ha rendszám nélkül felhajtok az autópályára motorral? és olyan 200 feletti tempót tartok

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 20:50
1 2 3
 11/22 egySanyi ***** válasza:
82%
Meg nem tartana sokáig a tank benzin se, szerintem nem lenne elég 200km-re se ilyen tempónál.
2014. febr. 18. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Motorosokkal nem nagyon foglalkoznak igazából, vagy szerintem legalábbis úgy vannak vele, hogy utól úgy sem érik őket, ráadásul legtöbbször szemből mérnek, ahol rendszám sincs, szóval, ezért lehet motorosként menni, ha annyira félnének a büntetéstől, vagy számítanának rá, hogy megfogják őket, akkor biztosan nem hajtana mint többel mint a megengedett.
2014. febr. 18. 21:03
 13/22 Dörmögő ***** válasza:
52%

"Az enyém is megy 290 felett is, de ez padon mért érték, szóval nem kéne annyira törni magamat hogy nehogy elkapjanak, nem"

A padon azért nincs légellenállás. Ez az egyik legfőbb akadályozó tényező. Éles helyzetben talán csak 240-250 lenne az a 290.

2014. febr. 18. 21:05
 14/22 Dörmögő ***** válasza:
49%
Bocsi, rosszul értelmeztem a kérdést. Azt hittem kocsiról van szó, de már látom hogy kicsit benéztem a dolgot.
2014. febr. 18. 21:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Valóban nem sok értelme lenne elkezdeni, mert hamar lefolyna egy tele tank, utána meg szívnám a fogam hogy nem a sebesség az ami miatt elkapnak
2014. febr. 18. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Ha nagyon rád kattannak akkor a lehajtóknál is be tudnak várni.

Amúgy ha komolyan gondoltad a kérdést, és nem elméletben:

egy sofőr megy 130-140-nel a pályán, nem számít rá hogy jobbról 200-al jössz, akkor zsákban fognak elvinni. Vagy valaki miattad elhúzza a kormányt, felborul, meghal.

Ha vandálkodni akarsz, legalább másokat ne veszélyeztess.

2014. febr. 18. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Elfelejti itt mindenki, hogy a rendőrségnek vannak motoros egységei is. Azok is lazán mennek olyan tempót, mint te, mert bár a motorod lehet gyorsabb, úgysem tudod maximumon pörgetni.

De valójában nem próbálnának meg megállítani, mert az nagyon veszélyes. Inkább amit fent írtak: lehajtóknál megvárnak vagy szépen messziről követnek amíg nem adod fel vagy nem áll le a motorod.

2014. febr. 18. 21:52
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Ha erre készülsz legyen nálad vazelin mert ha elkapnak a gumibot nem túl síkos.
2014. febr. 18. 21:53
 19/22 kovpet ***** válasza:
78%
A rádióhullám akkor is gyorsabb mint a te cuccod :)
2014. febr. 18. 23:59
 20/22 anonim ***** válasza:
63%
Ha szerencséd van, figyelembe sem vesz senki. Nem te vagy az egyetlen, aki 200+ tempót megy motorral, mindenki ment már ennyit, akinek komolyabb gépe van csak senki sem szereti beismerni, ahogy én sem :D
2014. febr. 19. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!