5000ft birság nincs meg a csekk?
Figyelt kérdés
Tegnap megbüntetett a rendőr egy üres utcába mikor haverokal sétáltunk. 5000ft-ra ! Azért büntetett mert a legkihaltabb részen nem a járdán mentünk.Ez egy kisváros 5000 lakosal. A lényeg hogy nincs meg a csekk és tegnap történt mi lesz igy velem? ugy volt hogy ledolgozom közmunkán kiraktam a polcra de nincs ott!2014. febr. 16. 01:48
1/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom befizetni elvisznek? 1 napot le kell ülnöm!
Akkor börtönbe visznek? Bünözök közzé?
2014. febr. 16. 01:49
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Tegnap büntettek meg! De a kabátba volt lehet mikor kivettem a kulcsot kiesett!
2014. febr. 16. 02:18
4/5 anonim válasza:
Betelefonálsz rendörségre, ahonnan a rendőrök jöttek, elmondod mi a helyzet, és mi történt, 99% hogy tudna adni új csekket.
5/5 anonim válasza:
Üdv! Be kell sétálni arra a rendőrkapitányságra ahol történt a dolog (pl ha a 18. kerületben akkor a 18. kerületi rk-ra, ha a 5. kerületben akkor az 5. kerületibe, ha vidéken akkor értelemszerűen az ottaniba) és ott elmondod mi történt és adnak egy számlaszámot ahova banki úton el tudod utalni, ha pedig közmunkára akarod váltani akkor is lesz ott egy szimpatikus/unszimpatikus tiszt aki elmondja neked pontosan mit kell csinálnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!