Hogyan fizessem be ezt a büntetést?
Figyelt kérdés
Augusztus végén megbüntettek a rendőrök 5 ezer forintra mert enm volt nálam a jogosítványom (rendesek voltak mert 50-et is adhattak volna), azonban időközben én ezt rendkívül buta módon nem fizettem be, holott lett volna rá pénz. Egy hónap volt a határidő. időközbe elköltöztünk, nemtudom, hogy milyen értesítéseket kaptam. Hol érdeklődjek, hogy akkor most mi a helyzet?2013. szept. 18. 19:29
1/4 anonim válasza:
Azon a rendőrkapitányságon, ami a volt lakhelyed szerint illetékes.
2/4 anonim válasza:
De aug. végéhez képest az 1 hónap határidő az szeptember vége, nem? Akkor még be tudod fizetni.
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a büntetés pontos dátuma 06.28.
2013. szept. 18. 19:54
4/4 anonim válasza:
Ha a rendőr nem volt lusta, akkor a bírságodat már régen átadta az önkormányzatnak behajtásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!