Megérdemelte ezt a büntetést?
Figyelt kérdés
Nagyapámat elgázolták lakott területen belül 140km/h-val.Nagyapám szabályosan karkinyújtással jelzett kismotorján hogy le akar fordulni balra.Az autós figyelmen kívül hagyta és azthittem még előtte átér.Sajnos elütötte.2 helyen betört a feje,minden végtagja eltörött és a bordái átszúrták a tüdejét.29 méteres féknyom lett.
Az autós 1 év felfüggesztettet kapott, és bevonták a jogsiját 2 évre.Nem kevés ez egy picit?Rég történt a baleset, de akkor még kicsi voltam és nem nagyon értettem ezeket.Ja és bocsánat ha rossz témába írtam de még kezdő vagyok ezen az oldalon!
2013. aug. 6. 20:09
1/6 anonim válasza:
29 méteres féknyom az nem 140-es tempónál van, hanem kábé 80-nál, szóval ez van.
2/6 anonim válasza:
Most sokallod vagy kevesled?
A büntetése beilleszkedik a bírói gyakorlatba. Ha nem volt előélete, akkor letöltendőt még halálos kimenetelű balesetnél sem mindig adnak.
3/6 anonim válasza:
Sajnos az az autós ma is ugyanannyit kapott volna, amilyen barom törvények meg jogok vannak itt magyarisztánban.
4/6 anonim válasza:
Akkor ezek szerint az az autós már azóta régen újra vezet.
6/6 Alex Fly válasza:
Is-is... A felfüggesztett tulajdonképpen nem is gond: én kihagytam volna. De hogy a jogsit nem csak 2 évre venném el, hanem egy életre, az is biztos. Aki lakott területen 140-el száguldozik, az nem alkalmas a járművezetésre. Ne is kapjon esélyt a következő balesetre, mint a Stohl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!