Dízel vagy benzines?
Ki,hogyan gondolja?
Szerintem dízeles autók sokkalta jobban megéri mint a benzines vagy gáz üzeműek.
hát akinek az autó csak egy tárgy annak biztos az éri meg.
Én a nagy köbcentis (szívó) benzinesek híve vagyok.
no replacement for displacement. :)
Nem tárgy nekem se.Imádom az autóm!
(1.9-es turbó dízel)
Dízel... 15 éve 3 literes dízellel járok. 6-9 liter fogyasztás igazán nem sok hozzá.
Amúgy nyugat európában már rég rájöttek erre, hogy dízel sokkal jobban megéri 5-ből 4 új autó dízel.
Meg érdemes felnézni a használtautós honlapokra is a benzin-dízel arányokra egy-egy típusnál. Arról nem beszélve, hogy a prémium/luxus kocsiknál, hogy állnak a benzin-dízel árak. Most pl. egy SUV-ot néztem konkrétan, legolcsóbb tip-top benzines 3 misi, legolcsóbb tip-top dízel 7 misi.... Ennyit tesz, hogy az egyik benzintemető, a másikkal meg kényelmesen elkocsikázhatsz anélkül, hogy üresre szívja a tárcát.
Ez nagyban attól is függ, ki hogyan és mire használja.
Nekem van dízelem is és benzinesem is.
A prémium autó dízel motorral viszont sokaknál azt a látszatot kelti, hogy a kocsira van zseton, csak tankolni nincs. Itt igazából nem a 3-8 millás használt suvokra kell gondolni, hanem 25-35 millió feletti új autókra.
"Amúgy nyugat európában már rég rájöttek erre, hogy dízel sokkal jobban megéri 5-ből 4 új autó dízel. "
Most mért kell hazudozni?
Nekem dízel autóm van.
Jártam sokat gázossal, azt azért nem annyira egyszerű fenntartásban megelőzni egy dízellel, benzinessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!