Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Dízel vagy benzines?

Dízel vagy benzines?

Figyelt kérdés

Ki,hogyan gondolja?

Szerintem dízeles autók sokkalta jobban megéri mint a benzines vagy gáz üzeműek.

2014. febr. 7. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:

hát akinek az autó csak egy tárgy annak biztos az éri meg.

Én a nagy köbcentis (szívó) benzinesek híve vagyok.

no replacement for displacement. :)

2014. febr. 7. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tárgy nekem se.Imádom az autóm!

(1.9-es turbó dízel)

2014. febr. 7. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Dízel... 15 éve 3 literes dízellel járok. 6-9 liter fogyasztás igazán nem sok hozzá.

Amúgy nyugat európában már rég rájöttek erre, hogy dízel sokkal jobban megéri 5-ből 4 új autó dízel.

Meg érdemes felnézni a használtautós honlapokra is a benzin-dízel arányokra egy-egy típusnál. Arról nem beszélve, hogy a prémium/luxus kocsiknál, hogy állnak a benzin-dízel árak. Most pl. egy SUV-ot néztem konkrétan, legolcsóbb tip-top benzines 3 misi, legolcsóbb tip-top dízel 7 misi.... Ennyit tesz, hogy az egyik benzintemető, a másikkal meg kényelmesen elkocsikázhatsz anélkül, hogy üresre szívja a tárcát.

2014. febr. 7. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyban attól is függ, ki hogyan és mire használja.

Nekem van dízelem is és benzinesem is.

A prémium autó dízel motorral viszont sokaknál azt a látszatot kelti, hogy a kocsira van zseton, csak tankolni nincs. Itt igazából nem a 3-8 millás használt suvokra kell gondolni, hanem 25-35 millió feletti új autókra.

2014. febr. 7. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

"Amúgy nyugat európában már rég rájöttek erre, hogy dízel sokkal jobban megéri 5-ből 4 új autó dízel. "

Most mért kell hazudozni?

2014. febr. 9. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyere nézz körül, vagy csak olvasgass a témában, aztán meglátjuk ki hazudozik, többet nem fűznék hozzá.
2014. febr. 9. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem dízel autóm van.

Jártam sokat gázossal, azt azért nem annyira egyszerű fenntartásban megelőzni egy dízellel, benzinessel.

2014. febr. 10. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!