Mennyibe kerül most egy B-s jogosítvány megszerzése?
Az alap ár az kb 100-130.000 Ft között szokott lenni, ebbe benne van a kresz tanfolyam, eu tanfolyam+vizsga, orvosi alkalmassági, kresz vizsga, az alap 30 óra vezetés + vizsga.
De nagyon ritka, hogy ennyiből megússza az ember. Én egyszer buktam kreszből, egyszer forgalmiból, és plusz 6 alkalmat kellett még menjek, hogy meglegyen a kötelező 580 km-erem. Eddig kb 170 ezret fizettem, ha meglesz a forgalmim akkor itt megfog állni, ha nem akkor még több. Szóval olyan 130-180 ezer között kell számolni. Inkább többel, mint kevesebbel.
145.000 kártya igénylési illettékkel is szóval a kezedbe van ennyiért ha elsőre minden megvan.
ha 30 órán belül mész 600km-t és vizsgakész vagy és óránként 2800ft a vezetés díjja mint nekem volt.
egy kresz és egy forgalmi pótvizsgával orvosival és kártya igénylési 400-el együtt ha jól emlkészem 170-180 volt az 580km-es szabály miatt
akinek 30 órából megvan az 580km az mégis mit csinált? hogy ment minden alkalommal majdnem 20km-et? az első órának rutinnak kéne lenni ahol nem lehet 20km-et megtenni... én elsőre forgalomba mentem így volt kb 45 óra az egy bukással együtt az oktatóm aztmondta hogy normáls esetben 45 körül kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!