Törted már össze az autòt?
Figyelt kérdés
Vagy kisebb horpadàsokat szereztèl màr a sajàt vèletleni figyelmetlensègedből?2014. jan. 12. 19:23
2/11 anonim 

válasza:

Nyugodjál meg, ez mindenkivel megesik.
3/11 anonim 

válasza:

Számtalan autóval nyomtam már le több százezer kilómétert de szerencsére a legnagyobb balesetem egy kutya elütése volt. Csak a lökháritót kellett cserélni.
4/11 A kérdező kommentje:
Az autòn nem lett karc.Szerencsèm volt,pedig nem gondoltam volna,hogy ennyire bèna vagyok..(.2 napos a jogsim)
2014. jan. 12. 19:38
5/11 anonim 

válasza:

Aha. Kutya, őzbak, árok. Az árok volt a legkomolyabb, ott TK lett az autó - ment fémhulladékba, mert nem igazán maradt használható alkatrész rajta/benne, pedig csak 2 éves volt.
6/11 anonim 

válasza:

mit csinaltal kerdezö?Nekem 3 árok volt :) szerencsere egyszer sem lett komolyabb baj.
7/11 anonim válasza:
10 éve van jogsim, minden nap vezetek és még nem törtem össze.
8/11 A kérdező kommentje:
Tolattam hàtra felè ahol egy 50-60 cm-es korlàton fenn akadtam.A vonòhorog megfogta a leendő sèrülèseket.Viszont nagyot csattant.
2014. jan. 12. 19:47
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jan. 12. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!