Tescoba bevásárló kocsi lopás?

Naponta csomó ilyen történik. Le se szarja ezt senki a dolgozók közül. Szted szaros 80-90 ezres fizetésért melyik fogja törni magát egy köcsög bevásárlókocsiért? Na meg fel se fog tűnni nekik, hogy hiányzik egy kocsi. A góré pedig valahol külföldön sütteti a hasát a ge cibe. Szarik rá mindenki, ne aggódj.
Amúgy lopás, mivel ha én elviszem egy idegennek az autóját, de ott hagyom egy árokban a közelben, az még lopás, viszont ez miatt ne aggódj.
Van a Fogarasi tesco, egy rohadt lakótelep közepén, onnan rendszeresen lopnak bevásárlókocsikat, kis cigánygyerekek tologatják egymást a járdán.
A kamerákkal meg sokat érnek. Azt meg, hogy visszanézzék, ahhoz valakinek be kell jelenteni a lopást. A bejelentéshez pedig látni kellett a lopást. A látáshoz pedig kellettetek ti, akiket viszont nem látott senki, érted? Ha látott volna az egyik őr, akkor már ott szólt volna rátok. De mivel nem szólt senki, nem látott titeket senki. Ez ilyen. Valami civil ember pedig pont leszarja az ilyeneket. Én is csomószor látok ilyet, de nem érdekel, nem az én bajom.
Aludjál nyugodtan, semmi károd nem történik, a bevásárló kocsit pedig szard le, majd valami hajléktalan megtalálja és betolja a benne lévő százasért.

Én már csak azt nem értem, hogy jut valakinek ilyen az eszébe.
"ültessük bele az egyik gyereket egy bevásárló kocsiba és lökjük bele az árokba"
Itt elkapott a röhögőgörcs. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!