Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tescoba bevásárló kocsi lopás?

Tescoba bevásárló kocsi lopás?

Figyelt kérdés
Hello nem rég haverokkal elmentünk tescoba . Lég hokiztunk meg minden . Aztán valakinek az a hülye ötlete támadt, hogy ültessük bele az egyik gyereket egy bevásárló kocsiba és lökjük bele az árokba . Ez meg is történt és senkinek se volt annyi esze hogy vissza tolja szóval otthagytuk .. Én hülye vissza gondolva miért hallgattam rájuk és miért nem toltam vissza inkább de meggyőztek hogy hagyjuk a francba . A másik hogy be van kamerázva az egész hely és egy zebrán is átmentünk és ott is kamera .Most itt ülök és be vagyok szarva attól hogy lopásért fel jelentenek minket .. Mit csináljak ? Hadjam a francba úgyse lesz belőle semmi ? vagy menjek vissza holnap huzam ki az árokból és vigyem vissza ? Válaszokat előre is köszönöm .

2014. jan. 10. 22:07
 1/9 anonim válasza:
29%
nem tulajdonítottad el, ha az árokban van, azt viszont nem tudom, hogy ez jelent-e valamilyen kihágást
2014. jan. 10. 22:12
 2/9 Sinead ***** válasza:
95%
Menj vissza, és legalább a lelkiismereted is megnyugszik.
2014. jan. 10. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ilyennel rendőrséghez fordulnak esetleg valaki a tesconál ma gondolni fog az anyukátokra és örömlányként fogja emlegetni :D
2014. jan. 10. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Naponta csomó ilyen történik. Le se szarja ezt senki a dolgozók közül. Szted szaros 80-90 ezres fizetésért melyik fogja törni magát egy köcsög bevásárlókocsiért? Na meg fel se fog tűnni nekik, hogy hiányzik egy kocsi. A góré pedig valahol külföldön sütteti a hasát a ge cibe. Szarik rá mindenki, ne aggódj.

Amúgy lopás, mivel ha én elviszem egy idegennek az autóját, de ott hagyom egy árokban a közelben, az még lopás, viszont ez miatt ne aggódj.

Van a Fogarasi tesco, egy rohadt lakótelep közepén, onnan rendszeresen lopnak bevásárlókocsikat, kis cigánygyerekek tologatják egymást a járdán.

A kamerákkal meg sokat érnek. Azt meg, hogy visszanézzék, ahhoz valakinek be kell jelenteni a lopást. A bejelentéshez pedig látni kellett a lopást. A látáshoz pedig kellettetek ti, akiket viszont nem látott senki, érted? Ha látott volna az egyik őr, akkor már ott szólt volna rátok. De mivel nem szólt senki, nem látott titeket senki. Ez ilyen. Valami civil ember pedig pont leszarja az ilyeneket. Én is csomószor látok ilyet, de nem érdekel, nem az én bajom.

Aludjál nyugodtan, semmi károd nem történik, a bevásárló kocsit pedig szard le, majd valami hajléktalan megtalálja és betolja a benne lévő százasért.

2014. jan. 10. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
nem kéne ezekkel barátkoznod. most még van benned jó érzés...
2014. jan. 10. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak azt nem értem, hogy jut valakinek ilyen az eszébe.

"ültessük bele az egyik gyereket egy bevásárló kocsiba és lökjük bele az árokba"

Itt elkapott a röhögőgörcs. :D

2014. jan. 10. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak : hát igen most így vissza olvasva engem is elkapott a röhögő görcs xD . Igazából én se értem hogy ennek mi értelme volt de vicces volt xD . Köszönöm szépen a minden válaszolónak . Nem sejtetem hogy ennyien válaszolnak :) . De szerintem én vissza megyek és megnézem hogy mi lett a kocsival . Legfőbb vissza viszem . Legalább nyugodtabban tudok most már aludni. Az biztos hogy megbántam kicsit az egészet ,de azt nem hogy megkérdeztem itt :) Mégegyszer köszönöm szépen jó éjt és további szép napokat mindenkinek ! (válaszok még jöhetnek nyugodtan)
2014. jan. 11. 00:47
 8/9 Napkiraly ***** válasza:
nézd meg kivel barátkozol és gondold át kétszer mit csinálsz
2014. jan. 11. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#5 ös azért ha egy kocsit lopsz el az teljesen más az be van zárva fel kell törni, de a bevásárló kocsi 100 ft os érmével működik, tehát belerakod és ellehet vinni, ha azt akarják, hogy ne vigyék el akkor zárják le müszakvégén a tárolót vagy ilyesmi.. 100 Ft ot beledobsz és ennyi, azért kell bele a 100 as... ennyi erővel nem is kéne apró bele, hisz igy is ugyis elviheti bárki akkor valami oka van ennek a 100 ft os kell bele dolognak, és szerintem az, hogy el lehessen vinni, de legalább 100 Ft-ot kifizetsz érte.
2020. jan. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!