Ha ezt bevezetik azután is mehetek?
Figyelt kérdés
Még idén kimegyek Szerbiába és csak jövőre jövök ugye vissza,január első hetén.Magyar vagyok,személyivel megyek ki,nincs útlevelem,de ugye nem is kell.
Az a hír terjeng,hogy lehet bevezetik újra a vízumkötelességet a szerbeknél.
A kérdésem pedig az lenne,hogy én attól utazhatok személyivel is ki-be az országban vagy kötelező lesz útlevéllel járnom?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 15. 18:50
1/8 anonim válasza:
1) Ha bevezetnék, szerinted a személyidre hogy ragasztják rá a vízumot? Nyilván akkor útlevél kell.
2) Nyilván nem vezetik be.
2/8 A kérdező kommentje:
De nekem ezért miért kéne vízum,mikor az csak a szerbeknek kellene?
2013. dec. 15. 21:42
5/8 anonim válasza:
Ezt melyik mértékadó hírportálon olvastad? Nagyon furcsa visszalépés lenne ez az EU és Szerbia kapcsolatában. Egy alapvetően európai orientációjú ország állampolgárai számára nem hiszem, hogy bevezetnék a vízumkényszert.
6/8 A kérdező kommentje:
Több oldalon olvastam már,hogy a sok menekült miatt,akik ezt a vízummentességet túlságosan kihasználják,azok miatt vezetnék be,bár szerintem se vezetik be,de gondoltam megkérdem,nehogy ne tudjak hazajönni.xd
2013. dec. 16. 17:53
7/8 anonim válasza:
Én nem találtam ilyen hírportált, hogy "Több oldal". Pedig többféleképpen is próbáltam ráakadni. Linkeld már róla légyszi a szóban forgó cikket, most már kíváncsivá tettél.
8/8 A kérdező kommentje:
2013. dec. 16. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!