Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsősegélyvizsgára gyakorlás...

Elsősegélyvizsgára gyakorlás + vizsgadíj?

Figyelt kérdés

Most lett meg a forgalmim, de még nem csináltam meg az elsősegély vizsgát. Jártam tanfolyamra még kb 2-3 hónappal ezelőtt, de gondoltam, hogy ráér levizsgázni belőle forgalmi után. A gond csak az, hogy jó régen volt már az a tanfolyam. A tételek fent vannak a neten, azokat meg tudom tanulni, de jó lenne, ha az ambu babán még tudnám gyakorolni kicsit az újraélesztést pl. Szerintetek bemehetek egy következő tanfolyamra gyakorolni vagy esélytelen? Vagy elég, ha elméletben tudom mi mi után következik aztán csak meg tudom csinálni élesben is?

A másik kérdésem az lenne, hogy ha én nem kaptam ilyen sárga csekket, amin a vizsgadíjat be kell fizetni (nem volt elég), akkor olyat honnan szerezzek? Az autósiskolától vagy menjek be a Vörös Kereszthez?

2013. dec. 11. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt elrontottad kissé.

Nekünk a csaj a tanfolyamon direkt mondta, hogy azonnal foglaljunk időpontot vizsgára, mert elfelejtődik az anyag.

Nem csak csekket kellett volna kapj, hanem egy hozzátartozó jelentkezési lapot is ami a csekkhez tartozik.

Menj el egy tanfolyamra, csengessed ki rá a díjat (kb 6-7e Ft), kérd el a csekket/adatlapot és utána azonnal hívd a vöröskeresztet!

Persze tanfolyam (és vizsga is) már csak jövőre fog összejönni. De nem is érné meg tanfolyamra menned most úgy, hogy jövőre vizsgázol.

Menj hozzájuk, jobb oldalt a facebook doboz alatt lesz majd időpont vagy hívd fel őket, hogy segítsenek:

[link]

Én és a velük partnerségben lévő csajnál voltam tanfolyamon, és jól felkészített, igaz a vizsga komolytalan volt, de ehhez szerencse is kell.

2013. dec. 11. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:

A számla megvan már, nem kell hozzá semmilyen jelentkezési lap.

A tételeket megtanulom, azt a két befújást meg csak meg tudom csinálni.

2013. dec. 11. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

milyen számla?

azt írtad nincs csekked, akkor nincs gondolom jelentkezési lapod se, mivel azt a csekkel együtt adják amin van egy szám amit majd be kell diktálnod amikor jelentkezel.

Nos, ha úgy érzed menni fog, akkor hajrá!

2013. dec. 11. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt semmilyen jelentkezési lap. Az iskolában megvolt a tanfolyam, arra volt csak ilyen lap. Azt már megcsináltam, csak a vizsga van vissza, annak a díját kell befizetni a csekken, amit most megtaláltam.
2013. dec. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!