Menyit keres egy villamos vezető a BKV-nál?
Szia!
Köszi a választ.
Mennyi idő a betanítás?
kb fél év lehet. Nem vagyok BKV-s hálégnek, régebben láttam hirdetést egy villamoson, ott ezeket mind leírták, mostanság már nem írják ki, hogy mi mennyi.
viszont egy ilyen van itten:
Amíg az oktatás tart bruttó 62ezer Ft. nem sok de ez is valami :| Utána azért már többet ha forgalomban vezet önállóan. :)
persze ha nem esik ki a vizsgáknál mert aztán csengetheti vissza az illető a tanfolyam díját. :S
Köszönöm 00:49-es!
Azt megtudod nekem mondani meddig tart a tanfolyam?
És kb. mennyit keresnek utána?
Köszönöm!
Hát ez az amit ahány járművezető annyi verziót hallottam. :S
El kell vállalni túlórákat és akkor szerintem olyan 140 körül talán kaphatsz, de nem akarok baromságokat mondani.
Az, hogy meddig tart? szerintem olyan 6 hónap de kb. 2 hónap után már vezetsz tanulókocsin. Ha a tanfolyam most októberben idult olyan április fele hatóságiznak akik bejutottak. Aztán önállósító vizsga is van. Elég kemény a tanfolyam. Ha bejutnál akkor fel kell kötni a gatyát. Műszaki dolgokból pláne, KRESZ-ből annál is jobban. Pár hónap alatt annyi mindent megtanulni, nem semmi. Legutóbb 1200 önéletrajz csusszant be. Nem könnyű bejutni sem. A pszichológia az is elég kemény. Sok ember azt hiszi csak a kart kell húzni, hát nem. :) Hatalmas felelősség.
Ja és szívesen, talán remélem nem írtam sok baromságot :D
00:49 :D voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!