Feladjam a jogosítvány megszerzését?
Tanácsot szeretnék kérni. Alkalmatlannak érzem magam az autóvezetésre, nem is akartam soha autót vezetni de manapság társadalmi és munkahelyi elvárás a jogosítvány megléte. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy beiratkoztam tanfolyamra a KRESZ vizsga 1 hibával meg is lett (bár ne sikerült volna). A negatív része ekkor jött: vezetni kellett. Nincs gondom különösebb képpen a közlekedéssel de nem vagyok képes megcsinálni a megfordulásos, parkolásos feladatokat, az oktató - jogosan- mindig kiabál (voltam már: h//ye, alkalmatlan, fogyatékos, szerencsétlen, stb.) és egyszerűen KÉPTELEN vagyok teljesíteni az utasításait (nem találok parkolóhelyet, ha találok az nem jó, nem találok alkalmas helyet a megforduláshoz) és már akkor gyomoridegem van, ha arra gondolok, hogy vezetnem kell. Mikor tanácsos abbahagyni?
23/f
Ha megpróbáltad egy másik oktatóval is, aki nem debilként kezel, mert hibázol.
Valószínűleg ott vágtam volna hátba, amikor így beszél velem, mert nem tudok valamit, pláne hogy én vagyok a fizető fél.
Eloszor is ne legyel nyamnyila! Magyarazd el annak a bunkofeju oktatodnak, h ez nem vmi allami gimi, h igy beszeljen veled, kokemeny penzeket fizetsz neki, szoval viselkedjen!
Ezek utan tanacsos lenne lecserelni ot egy toleransabbra.
Ha ott sem megy, akkor felesleges gorcsolni, mert hiaba lesz jogsid, nem fogsz (merni) vezetni.
Ki kell állnod magadért. Nekiállt velem kiabálni, nekem meg rosszabb napom volt a kelleténél, 2x2 sávos úton kéziféket behúztam, elsoroltam neki hogy visszavesz vagy ki lesz verve a foga, aztán mentünk tovább. Köpni-nyelni nem tudott.
Ismerősömnek tömték a pénzt a szülei a zsebébe, hogy vezessen stb. Első oktatónál kétszer bukott, átment egy másikhoz, megszerette a vezetést, annál az oktatónál tett le minden jogsit, minden kategóriát elsőre B-től E-ig. Pedig az első oktató azt mondta neki hogy egy barom és még áramot sem tudna vezetni. Srác jelenleg kintvan ha jól tudom Finnországban, buszsofőr, olyan fizetésért havonta, amit örülünk ha megkeresünk itthon egy év alatt. Igaz az elején nem akart vezetni, de másik oktatónál megszerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!