Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Feladjam a jogosítvány megszer...

Feladjam a jogosítvány megszerzését?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni. Alkalmatlannak érzem magam az autóvezetésre, nem is akartam soha autót vezetni de manapság társadalmi és munkahelyi elvárás a jogosítvány megléte. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy beiratkoztam tanfolyamra a KRESZ vizsga 1 hibával meg is lett (bár ne sikerült volna). A negatív része ekkor jött: vezetni kellett. Nincs gondom különösebb képpen a közlekedéssel de nem vagyok képes megcsinálni a megfordulásos, parkolásos feladatokat, az oktató - jogosan- mindig kiabál (voltam már: h//ye, alkalmatlan, fogyatékos, szerencsétlen, stb.) és egyszerűen KÉPTELEN vagyok teljesíteni az utasításait (nem találok parkolóhelyet, ha találok az nem jó, nem találok alkalmas helyet a megforduláshoz) és már akkor gyomoridegem van, ha arra gondolok, hogy vezetnem kell. Mikor tanácsos abbahagyni?

23/f

2013. dec. 10. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megpróbáltad egy másik oktatóval is, aki nem debilként kezel, mert hibázol.

Valószínűleg ott vágtam volna hátba, amikor így beszél velem, mert nem tudok valamit, pláne hogy én vagyok a fizető fél.

2013. dec. 10. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is ne legyel nyamnyila! Magyarazd el annak a bunkofeju oktatodnak, h ez nem vmi allami gimi, h igy beszeljen veled, kokemeny penzeket fizetsz neki, szoval viselkedjen!

Ezek utan tanacsos lenne lecserelni ot egy toleransabbra.

Ha ott sem megy, akkor felesleges gorcsolni, mert hiaba lesz jogsid, nem fogsz (merni) vezetni.

2013. dec. 10. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy engedheted, hogy kiabáljon veled a pénzedért? Te fizetsz, ő tanít. Nem kell veszekedni. Ha legközelebb kiabál, megállsz, megmondod: uram, nem szívességet tesz, legyen szíves normális hangnemben beszélni, különben kiszállok és más oktatóhoz/iskolához fordulok. Ennyi. Biztos vagyok benne, hogy találnál türelmes oktatót, és ha belejössz a vezetésbe és levizsgázol hatalmas sikerélményed lesz, ha már önállóan közlekedhetsz.
2013. dec. 10. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell állnod magadért. Nekiállt velem kiabálni, nekem meg rosszabb napom volt a kelleténél, 2x2 sávos úton kéziféket behúztam, elsoroltam neki hogy visszavesz vagy ki lesz verve a foga, aztán mentünk tovább. Köpni-nyelni nem tudott.

Ismerősömnek tömték a pénzt a szülei a zsebébe, hogy vezessen stb. Első oktatónál kétszer bukott, átment egy másikhoz, megszerette a vezetést, annál az oktatónál tett le minden jogsit, minden kategóriát elsőre B-től E-ig. Pedig az első oktató azt mondta neki hogy egy barom és még áramot sem tudna vezetni. Srác jelenleg kintvan ha jól tudom Finnországban, buszsofőr, olyan fizetésért havonta, amit örülünk ha megkeresünk itthon egy év alatt. Igaz az elején nem akart vezetni, de másik oktatónál megszerette.

2013. dec. 10. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy fogyatékos, akkor az oktatódnak meg kell tudnia tanítani parkolni, ha nem megy az nem a te hibád. Sztem mindenképp válts oktatót.
2013. dec. 11. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül úgy döntöttem, meghagyom az autóvezetést az arra alkalmasabb embereknek.
2013. dec. 13. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne add föl! Mindenki meg tudja szerezni a jogsit, az más kérdés hogy tényleg tud-e vezetni. Az oktatók ilyenek, nekem is össze kellett balhézni vele hogy észre vegye magát normális legyen. Nekik az a jó ha sok órát vezetsz, pláne télen amikor kevés a tanuló. Ezért mindig elégedetlen lesz hogy elbizonytalanítson és vegyél még órát.
2013. dec. 13. 17:08
 8/8 anonim válasza:
Na azóta mizu?
2023. aug. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!