Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen a PÁV vizsga?

Milyen a PÁV vizsga?

Figyelt kérdés

Sajnos 5-ször megbuktam forgalmin( ebből kb 2 tuti az én saram) a többi hát szoszo.

Milyen a Páv? ott milyen feladatok vannak?

Milyen kocsin történik a vizsga? Vihetem a szüleim kocsiját is?

Köszi a válaszokat

Linda21

2009. nov. 23. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Az durva (:

Amúgy Pálya Alkamassági Vizsga 4-est kell letenned. Asszem, ami leginkább nem is létezik, mert ez amolyan velünk született képesség. Persze vannak kivételek, mint pl te aki nem tud rendesen odafigyelni, vagy vmi más miatt nem tudod összehozni a vezetést. Ezen azt mérik fel, h egyáltalán képes vagy-e önnállóan gk.-t vezetni. Szimulátoron kell vezetned. PAV 1-est a megkülönböztett jelzést használóknak kell letenni (rendőr, mentő, tűzo.) PAV 2-t a taxisoknak, PAV 3 meg nem tom, fuvarozóknak asszem. Kb ennyi.

2009. nov. 23. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Első vok.

Azt elfelejtettem mondani, h mindenesetre egy kalappal!!

És remélem sikerülni fog ^^

Viktor24 lool :D

2009. nov. 23. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Páv4 vizsgára fogsz menni ha jól tudom. Tapasztalatom csak páv2-vel kapcsolatban van, amin másodszorra mentem át, és valószínűleg a 4 jóval könyebb lehet, mivel személygépkocsihoz kell csak.

Már korábban válaszoltam egy kérdezőnek így inkább ezt belinkelem mert úgyis csak ugyanezt tudnám leírni mégegyszer. Ha nem elég a válasz, kiegészítem, majd kérdezz vissza amit nem értesz a leírtakból. Nem feltétlenül kell autót vezetni páv vizsgán, szerintem egyáltalán nem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__49..

2009. nov. 23. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt is van szó róla

2009. nov. 23. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszi szépen a válaszokat

Nekem a lapra amit adtak írták hogy lesz valami vezetés is csak az nem világos hogy olyan rutinszerű vagy milyen lesz?

Meg ezért is kérdeztem rá a kocsira mert írtak hogy biztosítanak hogy ha nincs csak itt nem volt világos hogy olyan kocsi is jó ami sima szgk. és nincs ugy átalakítva olyananra mint amin az oktatomnál vezettem(dupla pedál stb)

mégegyszer köszi

2009. nov. 23. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Az durva h a jó fenébe lehet 5x megbukni?

Remélem ha meglesz a jogsid nem töröd össze a kocsimat.... :/ Rettegek a női sofőröktől te vagy az élő példa rá h miért...

2010. febr. 13. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!