Vannak itt pesten animés boltok?
Figyelt kérdés
ha vannak hol leírnátok ide nekem linket ne légyszi. és ha már voltatok akk elmodnjátok hogy miket láttatok ott ?2013. nov. 25. 20:50
1/2 anonim válasza:
Én csak a Sakurazakában jártam, az Erkel utcában. Vannak kulcstartók, figurák, pár japán édesség, pólók, zoknik, ilyesmi.
Van még a Bajnok utcában is anime bolt, az Animeland, de az tulképp csak egy kiadó ablak, szerintem neten kell rendelni hozzá, és ott tudod átvenni. De nem biztos, hogy valóban így működik, én még csak mondocon jegyeket vettem mind a két helyen.
2/2 anonim válasza:
Az animeland neten rendelős,külföldről hozzák be a cuccokat.Ugye van a sakurazaka,meg a Holdfény is.Mindegyik oldalon át lehet böngészni a kínálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!