A 3as úton budapest és gyöngyös között szabad kerékpárral közlekedni?
Tudom, hogy öreg vagyok már és rossz a szemem, de én még azon az úton nem láttam tiltó táblát! Persze nem épp életbiztosítás a 110-es szakaszon kerékpározni!
Ha van türelmed járd be az utat, azért Gyöngyösről linkeltem, mert itt a 4 sávos ami a legveszélyesebb szerintem, de még itt sincsenek kitiltva a kerékpárosok.
Reggel úgyis megyek Gyöngyösre, majd megnézem jobban is, és jelentek!
:D
Attól függ Pesten honnan indulsz, de először Gödöllőre el kellene jutni.
Gödöllőtől Hatvanig nem lehet a 3-ason menni, itt a biciklis lehetőség. Hatvantól meg a 32-es úton lehet kerékpározni Gyöngyösig.
Na megnéztem, ahogy ígértem, és tényleg kint van a "szentháromság", úgyhogy bukta!
:)
Tapasztalatom szerint a főutak nagy részén kint van a tiltótábla, ha csak nincs külön felfestve biciklisáv.
De ettől függetlenül számomra nincs az a megspórolt pénz, amiért hajlandó lennék a 3-as főúton akár egy kilométert is kerékpárral megtenni. Őrült ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!