A váci úton lehet biciklivel közlekedni?
én, biztosan nem kockáztatnám meg az úton!
(csak a járdán, bár nem épen szabályos...)
Nem tudok róla, hogy ne lehetne. Viszont se magamat, se a forgalmat nem szívatnám ezzel. Azonban vannak vele párhuzamos utcák, amin vígan lehet tekerni. Még gyorsabb is, mintha a Vácin mennél, aminek lámpaprogjamjait nem feltétlenül biciklikre szabták.
Érdemes a [link] oldalon lévő térképet nézegetni.
köszi szépen a válaszokat.
utolsó válaszoló, Te szoktál a váci úton tekerni? ha vannak tapasztalataid kérlek írd meg, szoktak ott biciklizni egyéb delikvensek? el lehet férni, vagy élethalál harc megy a kocsikkal? mekkora reggel a forgalom? stb
én is évek óta biciklivel járok mindenhová,sok ezer km van a lábamban...csak próbálnék alternatívát keresni, igazából pomázról kell reggelente eljutnom a 8kerbe aztán este haza, és amit most használok útvonal, pl a rakbart szerintem életveszély, de a budai oldalon nem nagyon találtam jobbat, ami nem járna kerülővel, ezér gondoltam hogy akkor pest felől 'támadnék' csak arra viszont abszolút nem ismerem a helyzetet...:(
A Vácin nem túl gyakran fordulok elő, főleg mostanában, de itt is ugyanaz van, mint tapasztalatom szerint kb. minden forgalmas főúton. Ha tempósan, figyelmesen, kiszámíthatóan közlekedek, nincs túl sok konfliktus.
Mondjuk én a Pomáz-Józsefváros viszonylatot sem variálnám, Szentendrei-Pacsirtamező-Lajos u.- Margithíd - Nagykörút útvonalon mennék. A rakpartot tényleg nem ajánlom bringával. Visszafelé érdemes lehet a Margithíd előtt a pesti oldalon lemenni a rakparti bringaútra, az elmegy az Árpádig és át is visz rajta. Az Árpádon túl is van bringaút, egészen a vasúti összekötőig, de az sztem inkább kirándulós, mint közlekedős. Mindazonáltal távban tényleg nem nagy kerülő.
Igazából nem tudom megmondani, Neked mi válna be. Sztem próbálj ki több útvonalat, és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!