Full kivilágítatlan útszakaszon egy teherautó meghúzta a kocsim jobb elejét, utána elhajtott szó nélkül. Kicsit kiugrott a lökhárító és behorpadt a jobb első sárvédő fölötti rész. Biztosító kifizeti ezt?
Éppen balra kanyarodtam volna, de olyan sötét volt, hogy ott éjszaka szinte csak tippelve lehet bekanyarodni. Indexeltem balra, de láttam, hogy túlmentem a kanyaron. Lehúzódtam volna az út jobb oldalára, kicsit gondolkodni, hogy mit tegyek, de ekkor hirtelen a már a kanyar előtt is a se.ggemben lévő teherautó megelőzött JOBBRÓL!!! :OOOO
Meghúzta a kocsi jobb elejét, főleg a lökhárító jobb széle és a sárvédő fölötti karosszéria sínylette meg. Előbbi egy kicsit kiugrott, utóbbi valamennyire behorpadt. Egy picit a motorháztető jobb első csücske is beljebb került, illetve a jobb első lámpa-búra bal széle egy kicsit kijjebb tolódott. De inkább az első kettő a feltűnőbb.
A kis kocc után megálltam, és a kamionos is megállt méterekkel arrébb. Megnéztem a kocsit, mi baja lett, aztán látom, hogy a kamionos fél-1 perc múlva simán elhajt.
Biztosító most kifizeti ezt, vagy mit tudok tenni? Ha saját erőből kell megcsináltatni, az mennyi lenne? Igazából mindössze a lökhárítót kéne visszapattintani, és a jobb szélső részt kicsit kikalapálni...
Oké, de ha én lassabb vagyok, miért nem előz meg? Miért jön métereken át a seggemben? Az ilyen autósokat/kamionosokat gyűlölöm, akik lenyomják az útról a másikat, és még csak hírből se hallották a "követési távolság" szót, menjen bármilyen lassan is az előttük menő.
Az pedig önmagáért beszél, hogy továbbhajtott. Alárírom, hogy én voltam a hibás, na de ha fordítva történik, és ő a vétkes, akkor is továbbhajt? Valószínű, hogy ha ebben a helyzetben így tett, akkor abban a szituációban is ezt tette volna... Ami szintúgy undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!