Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha sokat ülök autóba, mivel...

Ha sokat ülök autóba, mivel támasszam meg a derekamat?

Figyelt kérdés
Munkám miatt sokat ülök autóba, több órát naponta. Mivel támasszam alá a derekamat, hogy nap végére ne "álljon be", vagy legalábbis ne annyira?
2013. nov. 5. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
google > deréktámasztó párna
2013. nov. 5. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
tápos zsákkal..
2013. nov. 5. 18:31
 3/5 anonim válasza:
Deréktámasztó párna és nem ártana megerősíteni a hátizmokat (főleg a mélyizmokat), amit gerinctornával, pilatessel, edzéssel tudsz megtenni.
2013. nov. 5. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Sportember vagyok, lekopogom a hát- és derékizmaimmal semmi bajom nincs, szoktam is erősíteni rájuk, de azért olykor 3 vagy annál több órát kell autóba ülni egyhuzamba (és ez csak egy odaút!), nap végére azért szoktam érezni, hogy megvan még a derekam :D

2013. nov. 5. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy nincs beállítva rendesen az ülés, vagy nem megfelelően ülsz. Esetleg maga az ülés nem ér már egy forintot sem. Nekem napi 9 óra vezetés után sem szokott fájni a derekam.
2013. nov. 6. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!