Www. Vezess.hu/magazin/jarmuvezeto_kepzes_korrupcio/41105/ Ez tényleg így megy? Én is már többször buktam.
Pontosan ugyanez volt velem is. Órákon teljesen jól vezettem (az oktató szerint), vizsgán pedig baromi ideges voltam és hibáztam is, de volt olyan vizsga amin végigvezettem, nem volt különösebb hibám és mégis megbuktam mondvacsinált okokkal.
Ötödik vizsgára meguntam ezt az egészet, oktatót váltottam, fizettem, és minden probléma nélkül átmentem. Még két hete sincs meg a jogsim de már több mint 1000 kilométert levezettem probléma és veszélyhelyzet nélkül :)
Én egy felelősségteljes embernek tartom magam, és nem érzem magam a vizsga lefizetése miatt kevesebbnek. Van aki teljesen tisztességesen szerez jogosítványt és egy idióta módjára vezet a forgalomban. Nem ezen múlik.
Arra akarok kilyukadni, hogy ha azt érzed hogy tudsz vezetni annyira hogy egyedül is a forgalomba kerülhess és az oktatód is egyetért ezzel, akkor szerintem most már fizess és légy túl a dolgon. Egyébként mindenképpen az oktatódon keresztül bonyolítsd a dolgot, nem hinném hogy jó dolog lenne ha csak úgy átnyújtanál neki egy húszezrest minden előzmény nélkül... :)
Azért leírom, hátha valaki szintén fel akart tenni egy ilyen kérdést. Végül megoldottam "okosba", ahogy írtátok. A vizsgám ugyanúgy zajlott egyébként, rendesen végigvezettem és a parkolásokat is mind meg kellett csinálnom. De nem szemétkedett, nem arra ment, hogy meghúzzon. Át is mentem. Megvan már a kis kártyám is és vezetek is, szerintem egész jól.
Szóval sajnos igen, ez így működik, ha már eljutottatok arra a szintre, hogy az oktatótok szerint is jól vezettek, érdemes "okosba" megoldani. Rengeteg sírástól, idegességtől, kudarctól, pénzveszteségtől, időveszteségtől kímélitek meg magatok. Ha újrakezdhetném, már az első vizsgát "okosba" oldanám meg. Ez az én tapasztalatom (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!