Csökkenti a várakozási időt ha a jelzőlámpák gombját többször nyomom meg egymás után?
Szuper, köszönöm. Azért kérdeztem, mert a környékünkön mind ilyenek vannak, és sokszor veszekednek velem a nénik, hogy nyomkodjam mint egy elmerozzant, mert attól biztos jobb lesz.
Nem mertem eddig vitába szállni velük, mert nem voltam teljesen biztos a működésükben.
Köszönöm.
Az első hülyeséget mondott.
Valóbanmindegy hányszor nyomod meg. Egyszer bejelentkeztél a rendszernek, és az a lehető legrövidebb időn belül adja azt a programot, ahol a gyalogos kapja a szabadot.
Ez a sokat nyomkodós-hamar átváltós tévhit abból eredhet, hogy ha olyan ciklusban nyomod meg, amikor már amúgy is adna zöldet a gyalogosnak, akkor azt a tévképzetet kelti, hogy sokszor nyomtad->hamar váltott. Bezzeg amikor a múltkor az a fiatalm csak 1x nyomta meg (esetleg a program elején) akkor sokatálltunk itt...
Nem csökkenti XD
Max jobban telik az idő.
Tudjátok, ha lassú a számítógèp, sokat kell nyomkodni az Entert, ebből tudja majd a masina, hogy sietnétek! :)
Elég csak egyszer megnyomni, nem oszt-nem szoroz. A várakozási idő egyszerű lámpás zebráknál állandó, nagyobb csomópontoknál és zöldhullàmba kötött làmpáknál változó, hiszen a gyalogos fázis mindig a lámpaprogram elôre meghatározott helyén következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!