Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » átmentem 1 piroson. Mi lehet...

átmentem 1 piroson. Mi lehet a büntetés?

Figyelt kérdés

Átmentem egy piroson.(gyalog)Felvették az adataim egy sima füzetbe...17 éves tanuló vagyok nincs jövedelmem...

Meg büntethetnek?

2009. nov. 9. 16:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
bocs nem láttam a gyalog szót elsőre sztórnó az egész!!!!!
2009. nov. 9. 16:39
 12/31 anonim ***** válasza:
A szabályok nem ismerete, nem jogosít mentességre. Szóval ez nem megoldás. Mondhattál volna más adatot igaz, de ha meg lekérik és nem egyezik, akkor meg mehetsz a kapitányságra adategyeztetés céljából. Amúgy nem kell parázni nem lesz belőle semmi valszeg, ha nem mondtak, semmit, hogy felfognak jelenteni meg stb. Csak rád akartak ijeszteni.
2009. nov. 9. 16:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Mondott valami feljelentést...:S
2009. nov. 9. 16:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Akkor várj a papírra majd. AZ idő mire leküldik, de ha mondta hogy feljelentés, akkor szabálysértési ügyed már lesz.
2009. nov. 9. 16:45
 15/31 anonim ***** válasza:

Rengeteg helyen szarul van behangolva a lámpa, ahol igazából feleslegesen vesztegetsz drága perceket. Ha eddig minden piroson átmenésem után megbüntettek volna, akkor szerintem hajléktalan lennék. Nem hinném, hogy tényleg feljelentenek, ha mégis akkor nagyon nagy csicskaság a részükről.

Egy kérdésem még lehetne?

Autóval voltak a rendőrök, vagy gyalogosan?

2009. nov. 9. 16:45
 16/31 A kérdező kommentje:
kocsival voltak. csak nem láttam őket mert mögülem jöttek.
2009. nov. 9. 16:46
 17/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem a rendőrök hozzák ezeket a bugyuta törvényeket, és nem ők állítják a lámpát, ők csak betartatják. Az meg másik dolog, hogy vannak olyan rendőrök aki csak megszólnak, vannak olyanok akik le se sz@rják, és vannak ilyenek is, akik vérszemet kapnak ettől is.
2009. nov. 9. 16:48
 18/31 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hogy autóval vagy gyalog voltak. Fiatalkorú és önálló keresettel nem rendelkező, pénzbüntetésre nem büntethető, csak védő-óvó intézkedés hozható vele szemben.

A Tv. képv. = Törvényes képviselő= apád, anyád, nevelőszülő, stb...

2009. nov. 9. 16:48
 19/31 anonim ***** válasza:
Én mondjuk támogatom, hogy büntessék a gyalogosokat is, sokkal többet kellene. Borzasztó idegesítő, amikor gyalogosok cikáznak előttem a pirosban is, és még engem csuknának le, ha véletlenül elcsapom őket. Arról már nem is beszélek, amikor a 4 sávos autóúton mennek át, ahol se zebra, se lámpa. Életveszélyesek.
2009. nov. 9. 16:57
 20/31 A kérdező kommentje:
én csak egy sávos kis zebrán mentem át és nem zavartam senkit.
2009. nov. 9. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!