átmentem 1 piroson. Mi lehet a büntetés?
Figyelt kérdés
Átmentem egy piroson.(gyalog)Felvették az adataim egy sima füzetbe...17 éves tanuló vagyok nincs jövedelmem...
Meg büntethetnek?
2009. nov. 9. 16:15
1/31 anonim válasza:
Elvileg meg. Bár mondjuk irritáló, amikor a százhússzal száguldozók megússzák, egy piroson átkelésért meg amikor a környéken nincs semmi, megbüntetik az embert, de sajna meg. Olyan 10 ezer környéki csekkre számíts. :S
2/31 A kérdező kommentje:
és ha letagadom?iratot kértek de azt mondtam nincs nállam. akárki adatait megadhattam volna.
2009. nov. 9. 16:27
3/31 anonim válasza:
Mond a rendőrnek hogy nem tanultál kreszt és nem tudtad hogy mit jelent a piros:D
Honnan kéne tudnod?:D
4/31 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, hogy nem láttam.De csak magyarázott, hogy ne flegmázzak.:S
2009. nov. 9. 16:31
5/31 anonim válasza:
Én a helyedben tuti benyomtam volna valami spontán kitalált nevet. Ilyenek ezek a sünök, csak kiskorú gyalogosokat büntetgetnek.
6/31 anonim válasza:
Nem téged büntetnek meg! :-D
Apádat mer övé a kocsi :-(
Ojjektív felelőség... 50.000.- Kezdj el gyűjteni!
7/31 anonim válasza:
basszus most olvasom gyalog voltál az előző vagyok! Nem büntetnek meg, mert nincs önáló jövedelmed kétszer be kell menni a tv. képviselőddel az önkori gyámhivatalába ahol maj rádpirítanak hogy tarcsad be a szabályokat! :-D
8/31 A kérdező kommentje:
Gyalog voltam.:)
2009. nov. 9. 16:38
9/31 anonim válasza:
Nem láttam Ha nem látsz,hogy mersz vezetni? Simán megbüntetnek csak mivel jövedelmed nincs és kiskorú vagy a szüleidtől hajtsák majd be.És ha a elütől egy kisgyereket?a szüleinek,hogy magyaráznád meg,hogy nem láttad a piros jelzést.De ezt a hülye rendőr nem érti csak azt hiszi flegmázol.
10/31 A kérdező kommentje:
Mi az a tv képviselő?:)
2009. nov. 9. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!