Miért nem sikerül a kresz vizsga? Mit csinálok rosszul?
A válasz a kresz egyéni gyakorlóprogram.Ezzel gyakoroltam,és 73 ponttal átmentem,úgy hogy különben leszartam az egészet.
Ja és hogy nagyképű legyek hibátlan lett a forgalmi vizsgám.:)
Pedig a vizsgán ugyan azok a kérdések vannak.
Lehet nem figyelsz eléggé, izgulsz.
Én nem vagyok buta. (ez most nagyképűen hangzott :) ) De nekem nem az volt a cél, hogy sikerüljön, hanem hogy kb. 4-5 percen belül HIBÁTLANUL sikerüljön. Eleinte épp hogy átnéztem a könyvet (tanfolyamra nem jártam be), aztán az utolsó héten, heti 7 napon át naponta minimum 3-4 órán át gyakoroltam.
Ha most 2 napig csináltad a teszteket 1 perc vagy 1 órán át, akkor még "millió" kérdés lehet amivel nem találkoztál.
DE!
Ez nem az ELTE jogi kara ahová 1000 oldalt kell minden vizsgára bemagolni, attól függetlenül, hogy van-e értelme vagy sem!
Itt a dolgoknak van logikája.
Igaz, néha kicsit más mint a hétköznapok, de ezt úgy lehet mondani, hogy a KRESZ logikája szerint gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!