Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Októberben minek locsolják az...

Októberben minek locsolják az utakat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 07:23
 1/9 anonim válasza:
100%

Kiterjesztett korcsolyapálya projekt 2013

Magyarország megcsúszik!

Készült az Európai Unió támogatásával.

2013. okt. 3. 07:26
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

:DDD

Ezen gondolkodtam pár napja, igaz akkor még "csak" szeptember vége volt. Este.

(Biztos a port locsolják, aztán kiszámlázzák az önkormányzatnak.)

Tudod ez olyan meló lehet mint a parkolóőr. Adóforintokból megépíttetik a parkolókat, közutakat, majd létrehoznak egy magántársaságot és pénzt fizettetnek az autósokkal azért amit az ő korábbi pénzükből építtettek.

Így teremthető egy csomó új munkahely. :D

Nevetséges és pofátlan. És emberek ebből építettek villát természetvédelmi területeken. :) Kemény, mi?

2013. okt. 3. 07:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt cirkál a locsolóautó és már három utcát végiglocsolt (olyan helyen lakok ahol rálátok az utcákra) pedig 6 °C van kint.
2013. okt. 3. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol laksz, de itt Pesten a Nyugati pu. előtt állandóan jár a locsolókocsi, meg a Bajcsy úton is, locsolják a járdát rendületlenül. Szerintem takarítás a cél, de azért minden nap? Nem értem...
2013. okt. 3. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Az utcákat NEM locsolják, hanem LEMOSSÁK a port meg az egyéb szennyezödéseket!
2013. okt. 3. 08:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
És mér baj ott egy kis por? Az olajat a víz ugyse mossa fel...
2013. okt. 3. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyilván takarítás céljából, az ősz ugyanis légszennyezettség szempontjából problémás időszak és a szálló por mennyisége csökkenthető, ha rendszeresen lecsapatják a port egészen addig, amíg nem fagy.

A parkolási díjjal kapcsolatos kommentről meg annyit, hogy az alapkoncepció nem a lehúzás lenne, hanem a parkolóhelyek iránti kereslet-kínálati egyensúly fenntartása a központi területeken: minèl nagyobb egy helyen a parkolási díj, annál jobban ösztönözve vagy arra, hogy ne (ott) parkolj. Így marad hely annak, akinek feltétlenül ott kell parkolnia.

2013. okt. 3. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

A parkolási díj ELMÉLETI részét tökéletesen leírtad. (Csak ez egy íróasztal mögül elgondolt elméleti érv.)

Az persze kérdés, hogy abszolút nem belvárosi, pl. lakótelepeken mi szükség van, lakótelepi parkolókban milyen jogon szednek parkolási díjat és még sorolhatnám.

Egyszerűen aljas az egész, egy lehúzás. Mondom ezt úgy, hogy nincs autóm.

2013. okt. 3. 10:25
 9/9 Dörmögő ***** válasza:
Vidéki városkámban kb 1985-ben láttam utoljára locsoló autót.☺
2013. okt. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!