Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyobb eséjel indulok neki...

Nagyobb eséjel indulok neki az "M" kategória elméleti részénél ha októberben leszek 14 éves és már most elkezdem tanulni?

Figyelt kérdés
Vagy nincs túlsok jelentősége?
2010. máj. 27. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Az biztos h többet fogsz tudni akkorra mint a többiek... de nemnehéz az h ennyire tanulnod kéne. Én odafigyeltem órán itthon ami olyanvolt megtanultam és mindenből elsőre átmentem :D

17/f

2010. máj. 27. 15:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát állandóan nem akarom tanulni hanem a neten néha gyakorlok meg megycsinálok egy-egy tesztet. :)
2010. máj. 27. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél csinálhatsz,mindenképpen előny,de az M kategóriás kresz nem túl sok...
2010. máj. 27. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:

M kat KRESZ nagyon egyszerű :D

2-3 napot gyakorolsz rá és megvan.

15/F, lassan 1 éve volt a kresz vizsgám

2010. máj. 27. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
minek a jogsi? pár év lerakod autóra a jogsit és mehetsz kismotorral is...
2010. máj. 27. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az M kategóriás jogsi fontos én is most teszem le mert ha mész íutora akkor könnyeb lesz és nem kell szenvedned mint a többi zserencsétlen biciklivel hanem majd suhansz motorlla erröl enyit
2010. máj. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!