Ti mit tennétek a kátyúkkal?
Van nálunk pár kátyú, amelyek pont úgy helyezkednek el, hogy nem lehet úgy ott elmenni, hogy legalább egybe ne menjen bele az ember.
Már eléggé irritál, és arra gondoltam, hogy dobok bele építési törmeléket + földet ami van otthon, szóval szemét, amit autók majd betaposnak, és ugyan nem fog örökké tartani, meg nem is lesz túl profi, de legalább kevésbé lesz rossz átmenni azon a szakaszon.
Szerintetek jó ötlet?

ez konkrétan ilyen földdel kevert tégladarabok, meg faroslemez darabok, amik még egy régi mobil garázs bontásából származnak (a föld nem tudom, hogy került bele, de nem én bontottam el)
sajna csak ez áll rendelkezésre, nem tudok válogatni, építkezést meg nem fogok keresni, mert annyira meg nem fontos ez az egész

Várj, kifejtem:
Addig amíg nem nyúlsz hozzá, a közút kezelőjének a problémája a kátyú. Ez lehet az önkormányzat, vagy a Magyar Közút, attól függ, hogy milyen út. Ha belehajt valaki és leszakad a fél futómű, akkor ők felelnek érte.
Ha viszont telehordod sittel és valaki azon taknyol el, akkor már simán rád verik a balhét! Na ezért nem kell hozzányúlni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!