Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki autózik az ültessen, ötlet?

Aki autózik az ültessen, ötlet?

Figyelt kérdés

Azt találtam ki hogy aki autózik az ültessen egy fát.

-Hogy mért??

Hát azért mert ha a fák wifi-jelet sugároznának teliültetnétek a bolygót ,de így csak az oxigént termelik.

A fa ültetése nem kerül 10 percbe és egy forintodba se kerül.

Bármilyen sci-fi nek is hangzik magról kel...

Hihetetlennek tűnik de igyvan.

Na most elárulom az űber bonyolult technikát.

Figyejjél..

Fogsz egy magot ami jónak tűnik. Ezt onnan tudni hogy nem rohadt e és képlékeny.. Belenyomod egy cserépbe. Beleteszed földbe. öntesz rá vizet..

Kihajt-- Mikor már nehezen fér a cserépbe fogod és elásod valahová..

-Nem.. Nem fejjel lefelé.. úgy ahogy a cserépől kinőtt.

Most teszed fel a kérdést mire jó ez??? Mi a francnak kinlódj te ilyesmivel??

Hát elárulok egy titkot. A fák termelik csak ezen a világon az oxigént. -Miért kell ez?? Hogy kapjál levegőt vazze!! Miért jó ez? Azt én nem tudom...talán hogy tudjál facebookolni?!

Meg azért is jó hogy a gyereked ne 3 fejjel szülessen kopoltyúval hozzá 6 féle betegséggel.

Ha lusta vagy mint a főd legalább nyomkodd bele a magokat a földbe ha fa alatt állsz...

Aztán boldogítson a tudat hogy te mindent megtettél...

#Autó-fa
2013. szept. 26. 14:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de elég érdekes stílusod van. Általánosítasz, és gyakorlatilag szerinted ha mindenki ültet egy fát, meg van mentve a bolygó. Hát azért ez önmagában kevés.

Mondom, mi több fát is ültettünk, vannak gyümölcsfáink, három szép nagy akácfa a ház előtt, egy barackos 15 barackfával. De mégis valahogy fontosabbnak tartom, hogy szelektíven gyűjtöm a szemetet, igyekszem spórolni a vízzel, az árammal. A kertet és a veteményt esővízzel locsolom. Ha sétálok az utcán nem vagyok rest felvenni egy eldobott szemetet, és kidobni a kukába. Ezzel máris többet teszek a környezetért, mint az, aki ültet egy fát és csókolom. Ráadásul még a pénztárcámnak is jobb.

És még valami, ha már a fáknál tartunk, lassan nő, eleinte szinte semmi oxigént nem termel. Én minden évben ültetek jó pár sor paradicsomot. Ami egész évben bőven termel annyi levegőt, mint egy fa. Egy csemeténél pedig jóval többet. Ez nem számít? Persze, haszonnövény, hiszen finom paradicsomokat terem, de közben oxigént is termel, akárcsak a fa. Ez nem jó?

Én támogatom a hozzáállásod, csak a stílusod kissé fura. Hiszen neked is van hűtőd, és nem mindenki olyan szerencsés, hogy magának tudjon termelni. Egyébként örülök, hogy odafigyelsz a környezetedre, de egy fa ültetése önmagában édeskevés.

2013. szept. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!