Jogsi elkészülésénél a 30 napba csak a munkanapok (H-P) számít bele?
Figyelt kérdés
Személyes átvételre kértem, és azt mondták, ha nem kapom meg esetleg az SMS-t, akkor 30 nap után automatikusan bemehetek érte. De nem tudom, hogyan számoljam a 30 napot.2013. szept. 24. 17:58
2/5 anonim válasza:
Bemehetsz, de feleslegesen! Ha nem kapsz SMS-t kicsi az esélye, hogy elkészült. 30 munkanap egyébként, és az ügyintézőt telefonon zaklatni se érdemes!
:D
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a választ, második, próbáld újra értelmezni a kérdést, mert elsőre nem jött össze.
2013. szept. 24. 22:19
4/5 anonim válasza:
1.) Bunkó vagy!
2.) Van nevem is!
3.) Elolvastam, nincs diszlexiám, nem vagyok stupid. Ha nem kapsz értesítést, hogy elkészült, akkor hiába mész be. És még mindig 30 munkanap. Nem inkább neked vannak értelmezési gondjaid?
4.) Bosszúból nem linkelem be az oldalt, ahol online meg tudod nézni, hogy hol tart a folyamat, majd megkeresed magad!
:D
5/5 A kérdező kommentje:
Miért nem érted meg? Az ügyintéző azt mondta, hogy ha nem kapom meg az SMS-t (mivel előfordul, hogy gondok vannak a kiküldéssel), akkor 30 nap leteltével automatikusan bemehetek érte, mert tuti kész van.
De látom, te még mindig nem érted.
2013. szept. 25. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!