Szgk-n elől a 2 ablakon a megengedettnél sötétebb fólia miatt büntettek már meg? Mikor, melyik megyében és mennyire?
Ezek túl általános válaszok voltak (1 kivételével).
Tudom, hogy büntetnek.
A kérdés arra vonatkozott, hogy Téged/Önt KONKRÉTAN mennyire büntettek meg, melyik évben és melyik megyében. Csak kíváncsi lettem volna, hogy milyen eltérések vannak az országrészek között!!
Engem nógrád megyében buntettek meg érte, éjjel... de korábban számtalan közúti ellenőrzést abszolváltam, de akkor konkrétan nagyon g*cik voltak a rendőrök, szándékosan engem szedtek ki a sorbból, és erre mentek rá, kb 1,5 hónapja.
Egy "figyelmeztető jellegű" 5 ezer forintos bírsággal megúsztam, másnap előlről lekapartam. Hátul maradt a "körbefalazás" mert arról volt papírom.
HA valaki fóliáztat, a műbizonylat lényeges, meg hogy az első ablakokra ne tegyen SEMMIT! Előbb utóbb ugyanis megb*sszák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!