Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az egyik ismerösöm most...

Az egyik ismerösöm most vizsgázott 5. -re forgalomból és megint meghúzták. Az 5. vizsgánál 2 vizsga biztosnak kellene lennie? Miért ien bunkók a vizsgabizosok?

Figyelt kérdés
Ültem mellette kocsiba nagyon jól vezet, de sajna így mehet pestre(PÁV)!! Lehet hogy dikert szvítják szegénykémet?? nem lehet valamit tenni?
2009. nov. 4. 09:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb 20 perc vezetés,nincs KRESZ teszt,pszichológussal való beszélgetés,tesztfeladatok(ábrák összerakása,felvillanó számok megjegyzése),műszeres vizsgálatok(reflex,mozgáskoordináció,stb)
2009. nov. 5. 11:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Aham...értem köszönöm....szóval akkor nem olyan nagy ördöngősség??
2009. nov. 5. 11:23
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem szabad félvállról venni,mert akkor úgy viszonyulnak hozzá az ottaniak is!
2009. nov. 5. 11:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Persze ezt gondoltuk...és nem is áll szándékunkba...
2009. nov. 5. 20:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező? Nem te vagy az aki az ismerős? A kommentjeid alapján magadról írsz....
2009. nov. 6. 11:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem!Nem én vagyok...egy nagyon közeli hozzá tartozóm....mert ez lényeges lenne vagy mért fontos az?
2009. nov. 6. 13:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem fontos, sőt így névtelenül tök mindegy ki ül a monitor előtt, csak annyira "bennfentesen" teszed fel a kérdéseket, hogy abból következtettem.
2009. nov. 7. 06:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Aham ...értem...hát nem én vagyok...és nem tudjátok ez a páv dolog kb mennyi idö alatt zajlik le??? A papír elküldése utántól??
2009. nov. 9. 18:34
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

Attól még vezethet jól, mert megbuktatták. Pl én is harmadszorra mentem át, és nem azért mert szarul vezetek( ezt a vizsgabiztosok is mondták), hanem mert rohadtul vizsgadrukkos vagyok. Volt hogy 2 órákat levezettem hiba nélkül, vizsgákon meg jött a sok kis apróság.

Drukkolok a haverodnak, hogy meglegyen a vizsgája, nem kell félni, csak nyugodtan!

2009. nov. 14. 12:01
 20/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük hogy gondoltok rá....majd a fejleményekröl írok...
2009. nov. 18. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!