Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csak akkor tudom meg hogy...

Csak akkor tudom meg hogy gyorshajtottam amikor kiküldik a levelet vagy utána járhatok valahogy?

Figyelt kérdés

Nincs más mód arra hogy megtudjam gyorshajtottam-e, meg kell várnom a levelet (ami az eddigi tájékozottságom szerint 2-6 hónap is lehet)? Nincs valami rendőrségi közlemény ahol benne van rendszám vagy autótulajdonos szerint hogy volt-e gyorshajtás és milyen mérktékben? Nem lehet betelefonálni és megkérdezni?

Fogalmam sincs hogy kapok-e papírt mert nem tudom se azt hogy mennyivel lehetett ott menni, azt se hogy én mennyivel mentem kB, csak azt hogy mindenkinél gyorsabban mentem és későn vettem észre hogy mérnek.

Nagyon nem hagy nyugodni a dolog és nem mellékes hogy nemsokára kell-e tízezreket fizetnem vagy nem.

2009. nov. 4. 02:56
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Az a megoldás hogy mindig csak annyival kell menni amennyivel lehet. De az se azt jelenti hogy legalább annyival hanem azt hogy annál lassabban. És ilyen kifogás hogy nemtudod mennyivel lehet menni meg hogy nemtudod mennyivel mentél ilyen nem létezhet. Azt tudni kell.
2009. nov. 4. 03:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudod meg. Ha megállsz és megkérdezed, hogy gyorsan mentél-e, akkor sem mondják meg. Tapasztalatból mondom. Szóval várjál, és figyeld a táblákat, meg ne akarj mindenkinél gyorsabb lenni. Arra ott a forma1.

:)

2009. nov. 4. 04:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Gyorsan mentem ,szemből le videóztak. Egy hónap múlva jött a levél melyben közölték,hogy hol,mennyivel közlekedtem. Benne volt,hogy 10 munkanapon belül megtekinthetem -ha akarom,mert hogy az eljárás lefolyását nem befolyásolja- XY előadójuknál a felvételeket. A rendőrségen megmutatták a videót,és közölték ,hogy mivel magánszemélyként én vok az autó tulajdonosa,nem érdekli őket,hogy ki vezetett,a büntit -tarifa alapján-csekken majd nekem kell befizetnem.(Céges autónál más) Büntetőpont vagy egyébb hátrány nincs.Egyéb kérdése ? Köszönjük,hogy befáradt, a viszont látásra.

/megkeresem a büntetési tételeket is ,és kicsit lejjeb beteszem/

2009. nov. 4. 06:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Tarifák.

[link]

2009. nov. 4. 06:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig gondoltam is rá hogy megállok megkérdezni. :) Nem mentem annyira gyorsan, maximum 45ezerre számítók, köszi a táblázatot is. Lehetetlen mindig betartani a sebességkorlátokat, nem ér meg annyit hogy kifizessek rá rendszeresen tízezreket, de hát előfordul mert nagyon sunyi helyeken mérnek.
2009. nov. 4. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Igy van.sunyi mocskos módon megbujnak.És azok akik irják hogy tarsd be azok sz*pják ki a f*szomat.gyere aztrohadjál te a 30as táblánál a városban azért mert valami f*szsz*pó munka után kinthagyták...

És amugy is irracionális az 50es tábla néhány helyen.

2009. nov. 4. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te meg biztosan az a fajta nagy kopasz /vagy éppen nem kopasz/ állat lehetsz aki a frissen vett ipari hulladékával csak azért is beelőz egy sort 70 el a 30 as táblánál, hogy nehogy már ne ő legyen a Jani a városban. Szánalmasnak tartom ezt a viselkedést.Nem mindegy, hogy mész max 500 métert és nem kell majdnem egy minimálbért befizetni? Inkább nyomd a gázt mint a hülye. Bár hülye vagyok, mert jártatom szám. Menj gyorsan legalább lesz elég donor a beteg embereknek!
2009. nov. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!