Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy tudom igényelni a jogosít...

Hogy tudom igényelni a jogosítványomat?

Figyelt kérdés

Nemrég sikerült a forgalmi vizsgám. Őszintén szólva nem vagyok biztos abban, hogy most hogyan tovább...:D

Mivel vidéken csináltam, ha jól tudom, el kell mennem a megyei közlekedési hatósághoz és ott beadni a vizsga eredményét igazoló papírt valamint az elsősegélyes papírt (csak ezt a két papírt kaptam). Ott elméletileg kapok egy igazolást, amivel kiállíthatom az okmányirodában a jogosítványomat.

Jól tudom, ez a menete ennek?

Illetve a közlekedési hatóságtól kapott igazolás pénzbe kerül vagy csak az okmányirodában kell fizetnem?

Ui.: nem, nem tudom megkérdezni az oktatómat (és nem is mondta korábban), eléggé "haragban" váltunk el.

2013. szept. 8. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Becsattogsz abba a vizsgaközpontba ahol vizsgáztál, ott elkérik a személyi+elsősegélyes papírt, onnan kell átmenni az ocsmányirodába ahol személyi+orvosi alkalmassági+4000ft. Innentől már csak várni kell, hogy kiküldjék vagy bemenj érte.
2013. szept. 8. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is a nyáron vizsgáztam, nekem az oktatóm azt mondta, hogy két alternatíva van, vagy bemegyek személyesen a megyei közlekedési hatósághoz, vagy elküldöm postán a vizsgalapot. Én mondjuk bementem, mert ráértem, meg gondoltam így mégiscsak gyorsabb lesz.

Szóval a közlekedési hatóságnál a vizsga eredményt igazoló papír és az elsősegély vizsgát igazoló papír alapján kiállítottak egy igazolást, amit bevittem az okmányirodába. Ez alapján megcsinálták a jogosítványt, amiért 4000 Ft-t kellett fizetnem. :)

2013. szept. 8. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!