Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kell vinni...

Szerintetek mit kell vinni egy ezer km-es bringa útra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy idióták vagyunk, és rohadt nehéz lessz, de napi 50-70 kmel szerintünk, közepes edzettséggel meg lehet oldani. Szóval az lenne a kérdés, hogy mit vigyünk egyáltalán magunkkal? Igazából egy ilyen 4 kerekű "hintóval" mennénk, szóval elég nagy a rakterületünk. Amúgy Nyíregyházáról Dunántólra, a balatonhoz mennénk.

Eddig ezeket írtam össze: szerszám

foltozókészlet

ruha

rádió

pénz

lámpa (4)

balta

sátor

takarók

evőeszközök

konzervek

telefonok

elemtöltők

telefon töltők

tisztálkodó szerek

vhonnan kell lopni egy gps-t, mert én 1000 km-re térképpel nem indulok el. :D

gázzezsó

főzőedények

2009. nov. 1. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerszámok, tartalék bovden, tartalék égő, tartalék belsőgumi, tartalék szelepek, tartalék fékgumik, szigetelőszalag.

de ne csak raktérre gondolj, hanem a súlyra is. megérzel minden kg-t. tehát lehetőség szerint műanyag tányérokat, könnyű aluedényeket. műanyag lezárható dobozok. szigetelőszivacs. gyufa. éles kés, bicska vagy tőr. konzervnyitó. deszka. ivóvíz (tartóval). kötél.

túl sok konzervet nem vinnék a súly miatt, útközben is találtok bevásárlóközpontot.

nem tudom, hol akartok sátrazni, de ajánlatos pl. egy 10 literes összecsukható víztartály, amit fel lehet akasztani egy fára és mosakodáshoz vizet engedni.

jó utat, mikor mentek? :)

2009. nov. 2. 00:28
 2/12 anonim ***** válasza:
ne vigyél gps-t,térképen simán lehet tájékozódni. ha csak gps-t viszel és az lemerül 2-3 órán belül, vagy valamilyen okból kifolyólag nincs vétel, akkor mit csinálsz?
2009. nov. 2. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
még valami eszembe jutott. csak egy kis gázfőzőt vigyetek tartalék palackkal szintén a súly miatt.
2009. nov. 2. 00:41
 4/12 anonim ***** válasza:
fényképezőgép vagy videokamera a fontos pillanatok megörökítésére
2009. nov. 2. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:
És hol akarod feltölteni a mobilokat?
2009. nov. 2. 01:35
 6/12 anonim ***** válasza:
előre tervezzétek meg az útvonalat, mert a rendőrségtől útvonal tervet kell kérni ha vmi főbb utat is érint, legalábbis én így tudom lehet hülyeséget mondok de egy pár éve még így volt mert volt egy ismerősöm aki szolnok közeléből tekert le a balatonra, és neki kellett ilyet kérnie
2009. nov. 2. 04:53
 7/12 anonim ***** válasza:
BANKKÁRTYA!!!!
2009. nov. 2. 07:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a vállaszokat! :) Elvileg nyáron mennénk, de még ez nagyon tervben van, csak elkezdtünk rá készülődni. Ez a víztartáj jó ötlet, köszi! Gázrezsóhoz gondoltam viszünk vagy 2 palackot. Az meg tuti, hogy én GPS nélkül el nem indulok, navigálásban elég láma vagyok, meg ahver is. :D De nagynehezen azért kiigazodok a térképen is, szóval természetesen azt is vinnénk. Útvonalteres dolgot majd megérdeklődöm, de nemhiszem, hogy felmennénk egy ilyen cuccal főútra, mert ott mi meghalunk ha 20-30al tötyögünk. Telefonokat meg esetleg kempingekben, vagy egy észak és egy dél dunántúli pihenőben töltenénk fel. Arra gondoltam, hogy elviszünk vagy 4 telót, az bírja 2-3 napig ha folyamatosan megy rajta valami. 8 nap alatt meg csak eljutunk az első pihenőre, vagy valami áramforráshoz... :D Mégegyszer köszi a vállaszokat! Várom továbbra is!
2009. nov. 2. 08:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja, természetesen a szerszámokba beleértettem ezeket a kellékeke amit az első vállaszoló írt az első 2 sorában. Iratokkal eggyütt bankkártya is tuti lessz nállunk, valamit járgányban valahol egy kis dugi pénz, ha esetleg vmi elvetemült nekünkesik. De arra ott a balta... :)
2009. nov. 2. 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
vigyetek egy elosztót is, hogy tudjatok több dolgot is tölteni ha nincs csak 1 konnektor
2009. nov. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!