Szerintetek mit kell vinni egy ezer km-es bringa útra?
Tudom, hogy idióták vagyunk, és rohadt nehéz lessz, de napi 50-70 kmel szerintünk, közepes edzettséggel meg lehet oldani. Szóval az lenne a kérdés, hogy mit vigyünk egyáltalán magunkkal? Igazából egy ilyen 4 kerekű "hintóval" mennénk, szóval elég nagy a rakterületünk. Amúgy Nyíregyházáról Dunántólra, a balatonhoz mennénk.
Eddig ezeket írtam össze: szerszám
foltozókészlet
ruha
rádió
pénz
lámpa (4)
balta
sátor
takarók
evőeszközök
konzervek
telefonok
elemtöltők
telefon töltők
tisztálkodó szerek
vhonnan kell lopni egy gps-t, mert én 1000 km-re térképpel nem indulok el. :D
gázzezsó
főzőedények
szerszámok, tartalék bovden, tartalék égő, tartalék belsőgumi, tartalék szelepek, tartalék fékgumik, szigetelőszalag.
de ne csak raktérre gondolj, hanem a súlyra is. megérzel minden kg-t. tehát lehetőség szerint műanyag tányérokat, könnyű aluedényeket. műanyag lezárható dobozok. szigetelőszivacs. gyufa. éles kés, bicska vagy tőr. konzervnyitó. deszka. ivóvíz (tartóval). kötél.
túl sok konzervet nem vinnék a súly miatt, útközben is találtok bevásárlóközpontot.
nem tudom, hol akartok sátrazni, de ajánlatos pl. egy 10 literes összecsukható víztartály, amit fel lehet akasztani egy fára és mosakodáshoz vizet engedni.
jó utat, mikor mentek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!