Lehet papírral autót vezetni?
Figyelt kérdés
ha volt már M jogsim és most csináltam a B-t akkor lehet-e azzal a papírral vezetni amit okmányirodába kaptam a b-t2013. aug. 31. 15:19
1/6 anonim válasza:
Nem lehet. Majd ha küldik a kártyát csak azzal. A papír csakis a megùjítás alatt ok. Kezdetben nem.
2/6 anonim válasza:
Rá van írva a papírra. Ha nem vagy képes értelmezni, akkor autót sem kéne vezetned. Soha.
3/6 anonim válasza:
Tévedtem az előbb, te vagy a heti birka!
4/6 anonim válasza:
engem az érdekel hogy miért nem lehet vele vezetni?
5/6 anonim válasza:
Mer' a kísnyúl szőrös, és nem borotválkozik!
A tv. pedig így szól:
A járművezetés személyi feltételei
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs;
(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania.
Persze szabad vezetni az igazolással, de csak annak aki épp megújít egy kategóriát, bár én ezt a lehetőséget is beszüntetném, mert az ügyfélkapu 2 hónappal korábban értesít az okmányok lejártáról és annyi idő elég kell legyen felkeresni a családorvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!