Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani jól dolgozó...

Tudtok ajánlani jól dolgozó megbízható autószerelőt?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 14:48
 1/3 Dörmögő ***** válasza:
100%
Az ország bármely részén?
2013. aug. 23. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Budapest és környéke :)
2013. aug. 23. 16:48
 3/3 anonim válasza:

SZia

Hát én,illetve testvréremék autóját 17-kerületbe piski utcába egy sráchoz visszük,azóta mióta lerobbantunk egyszer megállt nekünk utszélén megdiagnosztizálta az autót..amit nem rég nézett át márkaszerviz.... 14000ft ért. A lényeg saját lábán utána hazavittünk,2 nap múlva fölkerestük az üzemanyag szivattyú vezérlésével volt gond a járgányak,2 ezerből megcsinálta a srác..márkaszervíz 49ezer+8700ft os óradíjért akarta,mert hogy biztos az üzemanyag szivattyú a rossz. De volt toyota corollám abs hibával is nála,szervizbe 102 ezerért akarta hidroagerágátkármit cserélni benne..igaz 3 napig ott volt a srácnál a járgány de 1 veztékszál volt megszakadva,megjavította na ennek 4 hónapja lassan és működik az abs-em. 6 ezer ft ot kért akkor a javítás,és a hibakeresésért össz vissz.

Egyébként,főállásba valahol ős is ford márkaszervizbe dolgozik. Telefonszáma az 06 70 635 66 97 ha varga Gáborra hivatkozol akkor szerintem készséggel segít neked. Én szerintem már eladtam volna az autómat ha nem ismerem meg. Sok sikert a járgányodhoz.

2013. dec. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!