Sopron és környékén megbízható és jutányos áron dolgozó motorszerelőt keresek, aki a régebbi típusú motorokkal is foglalkozik (lehet nyugdíjas is) Kérem adjanak elérhetőséget vagy telefonszámot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 21:44
1/4 anonim válasza:
Ismerősöket kell kérdezgetni, nekem pl haverom apja mondta hogy van egy ismerőse..
Ő már fiatalkora óta szerel Simsonokat és az enyémet is ő csinálta meg.
Olcsón dolgozik és nagyon profi.
Műhelyekbe ne nagyon vidd, nekem elég rossz tapasztalataim vannak velük. :S
2/4 anonim válasza:
Mennyi, és milyen munkáról lenne szó? Netán idegen nyelv tudása nem akadály?
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Az első válaszadónak:
A haverja apjának az ismerőse helyileg hol van, ha meg szabad kérdeznem? Esetleg valamilyen kapcsolatfelvételre lenne lehetőség?
2010. jún. 12. 19:51
4/4 A kérdező kommentje:
Második válaszadónak:
Köszönöm válaszát!
Meg szeretném kérdezni, hogy ez az ismerőse hol lakik és milyen nyelven beszél?
Most szeretnék egy régebbi motort beszerezni (Simson, Puch stb.) és ha elromlik akkor sajnos nem tudom hova vinni?
Vagy esetleg motorvásárlásban a segítségét szeretném kérni!
2010. jún. 12. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!