Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Már nagyon unom, hogy apukám...

Már nagyon unom, hogy apukám és mások is taxisofőrnek néznek. Hogy szoktassam le őket erről?

Figyelt kérdés

Pénteken hív, hogy vigyem le 2 haverjával Pestről Siófokra. Jó, ennyit szívességként megteszek, el is vittem őket. Barátnőmet is vittem, ha már úgyis a Balatonhoz megyünk, akkor egy kis fürdés, meg egy esti vacsi belefér. Aztán apám megint hív, hogy ők Füredre akarnak menni 9-en, és kéne egy sofőr, aki elvezeti a második kocsit, vagy menjek a sajátommal. Jó, majd akkor vacsizunk Füreden. Végülis leértünk éjfélre, mert minden 2. kocsmánál meg kellett állni.. Ilyenkor kezdtem ideges lenni. Jó, akkor mi barátnőmmel vissza Siófokra, Meki, egy éjszakai fürdőzés, meg egy séta a Balaton parton, ha már normálisan vacsorázni nem tudtunk. Utána elmentünk aludni a szállodába, "akció" közben hajnalban hív, hogy a sofőr full részeg, és már mindenkiben van pia, nem tudnak hazajönni. Hajnalban fel Pestre, legjobb haver felhív, be tudja-e vállalni hogy vezessen, go vissza Füredre. Mindezért egy rohadt köszönömöt nem kaptam, barátnőmmel összevesztem, és a legjobb barátomat is nekem kellett meghívnom sörözni. És ezt apukám nem egyszer eljátszotta, már nagyon elegem van. Csak azért tűrök még mindig, mivel tőle kaptam egy 8,5 milliós Audi A4-et. Csak hogy érzékeltessem: null kilométeres volt most februárban, és most 11000 van benne, én kb. 3000-et raktam bele saját célra. A többi az mind az apámért meg másokért szaladgálás eredménye.. Hogyan mondjam meg neki, hogy mostmár leszállhatna rólam? Neki is van egy az enyémnél is jobb autója, mégis én cipelem mindenhova.

19/f

2013. aug. 21. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát öcsém irigyellek... bár é kapnák egy 8.5 milkás audit csak úgy. Engem nem érdekelne hogy hova meg mikor kell vinni főleg 1 olyan autóval. Szerencsés vagy!
2013. aug. 30. 13:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Igazából nem szeretek vele dicsekedni, mert nem saját pénzből vettem, hanem kaptam, ráadásul túl sok extra nincs is benne, az autó alapára a sok. De félre ne értsetek, nem panaszkodni szeretnék, imádom az autót.:) Csak elárulom hogy előtte egy 35 000 Ft-os 1. generációs Golffal jártam, aminek nem volt ép karosszériaeleme, és az alja is olyan volt mint a szita, és ha fél napnál többet állt, akkor be kellett tolni, és az is minimum ötödjére sikerült.:D Utána álcázó módba kapcsolt, és olyan füstpamacsot eregetett hogy nem láttam hátra.. Az előtt meg azzal a 35-40 éves Trabival amit a szomszéd bácsi a munkámért cserébe nekem adott. Ezt a kocsit azért kaptam, mert apámnak lelkiismeret furdalása volt hogy jó pár évet kihagyott a gyerekkoromból, és egy jó ideig abban hitben volt hogy meg tud engem vásárolni. Mondjuk az igaz hogy az autót elfogadtam.
2013. aug. 30. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem vedd úgy, hogy az autóért eladtad magad...
2013. aug. 30. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg még megpróbálkozhatsz azzal is, hogy kiveszel a jelmezkölcsönzőből egy libériát és egy kockás szalaggal körbekötött tányérsapkát, és ha a fater ivócimboráit kell fuvarozni, akkor tüntetően fölveszed, és hajbókolva nyitogatod előttük a kocsiajtót.
2013. aug. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!