Szerintetek az ciki, hogy másodszorra is megbuktam forgalmi vizsgán? (B kategória)
Duplán szégyellem magam, ugyanis nagyon jó tanuló vagyok, és amikor közlöm, hogy megbuktam, akkor mindenki lehidal!
Nagyon izgulok, hogy fog e sikerülni 3.-ra?
Ezaz 20:05 éltessük csak tovább a korrupciót!
Nem tudom milyen jogon bírálod és nevezed pénzéhesnek a vizsgabiztosokat/oktatókat, amikor pont az olyanok tartják fennt ezt a rendszert, mint te...
De. Ciki. Pontozzatok le a f*szra, nem érdekel.
A legtöbb ismerősöm, aki tud vezetni, elsőre átment. Egyet ismerek, akit egyszer megvágtak, azért, mert fáradt volt.
Persze, biztos tök jól vezet az, akit ötször megrántanak, és biztos a gonosz vizsgabiztos tehet róla... ugye ezt ti se hiszitek el?
Vizsgázók mindig lesznek, én 2 hetet vártam az időpontra. Rohadtul nem érdekük nekik az, hogy megvágjanak, ezzel csak a balf@szok takaróznak.
Nem Ciki!
Az orvosok is elkövetnek orvosi hibát... csak nekik életek vannak a kezében..
Sikerülni fog egyszer!
És sajnos tudni kell,hogy a vizsgabiztosok 90% a pénze mennek nem a tudásra...
Nekem még nem sikerült normális vizsgabiztost kifognom.Télen beül a kocsiba nagykabátba,kucsmába..normális az ilyen??
az a ciki, ha ezen feszengsz!
most már mindegy, azzal foglalkozz, hogy átmész harmadikra!
durva, de nekem is volt már nagykabátos, kucsmás vizsgabiztosom és tényleg nem vette le. meg is húzott a f.sz rutinon, de másodszorra már egy szofisztikáltabb vizsgabiztos átangedett...
kedves kérdező, nemsokára megyek a második vizsgámra, és plusz harminc rongyba fog fájni. de meglesz a jogosítványom, akinek tetszik, akinek nem:] ilyen a világ, én is elfogadnék a munkahelyemen plusz pártízezer forintot, főleg így, gyakorlatilag nulla lebukási eséllyel. szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!