Granulátum kérdése:
Most akkor csak várakozni tilos kapualjban-kapubehajtóban vagy megállni is tilos?
Figyelt kérdés
Én úgy tanultam, hogy csak várakozni tilos ingatlanok kapui előtt (tehát max 5 percig, sofőr az autó közelében marad), és nem értem a sok kék alapú piros ikszet a kapukra kifüggesztve ráadásul elszállítással megfenyegetve.
Mennyire jogszerű ennek a táblának a kihelyezése, és mit tudnak velem tenni ha két percre leállok egy ingatlan elé?
2013. aug. 15. 08:21
2/3 anonim válasza:
Megállni szabad, amíg a kocsi körül vagy.
A táblát azért rakják ki, hogy felkeltse a figyelmet, és ne parkoljon ott boldog-boldogtalan, majd sajnálkozzon ezerrel.
3/3 anonim válasza:
Megállni, és várakozni is egyaránt tilos. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!