Elképzelhető, hogy ez egy permetező repülőgép?
ez repked sávosan a település felett, nagyon alacsonyan, igaz nem látni, hogy jönne bárhonnan is ki a permet
http://www.youtube.com/watch?v=meo7eXeaDU8
nálunk is volt és én sem láttam ,hogy permetezett volna ,de újság írta ,hogy szúnyogirtós gép fog repkedni gondolom nem hazudtak :D
Nem ezt láttad véletlenül?
Pár hete járja az országot. Én Budapesten láttam, egy nappal előtte ismerős fényképezte borsod megyében.
Ami a képen van az röpképtelen, már csak a függőleges vezérsík állapota miatt is. Szóval az nemigazán repked sehova se.
pont úgy nézett ki, mint a videón, amit #3 linkelt be, szóval valszeg ez permetező :)
köszi a válaszokat!
Repülési engedélyt csak olyan gépek kapnak amik kifogástalan műszaki állapotban vannak.
Lehet, hogy kívülről a modern gépekhez képest rosszul néz ki(azért nem olyan kifinomult technológiával vannak rajta illesztve a burkolólemezek), de ez akkor se nézett ki jobban amikor megépítették.
Persze az, ami az általad linkelt képen van tényleg nagyon rosszul néz ki. De azzal nem is repkedtek az elmúlt 5-10 évben sehova az is bizton. Sőt, már jópár éve még csak meg se mozdították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!