Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy ez egy...

Elképzelhető, hogy ez egy permetező repülőgép?

Figyelt kérdés

[link]

ez repked sávosan a település felett, nagyon alacsonyan, igaz nem látni, hogy jönne bárhonnan is ki a permet

2013. aug. 5. 19:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Inkább sétarepülő,nincs rajta szoknya,azaz a permetező csövek.
2013. aug. 5. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Örüljetek neki hogy még repked és nem pottyant még le :D Amúgy ilyen állapotú gépet nem értem miért engednek még mindig repülni... Ez már a 2. világháborúban sem nézhetett ki jobban....
2013. aug. 5. 20:02
 3/15 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=meo7eXeaDU8

nálunk is volt és én sem láttam ,hogy permetezett volna ,de újság írta ,hogy szúnyogirtós gép fog repkedni gondolom nem hazudtak :D

2013. aug. 5. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem ezt láttad véletlenül?

[link]

Pár hete járja az országot. Én Budapesten láttam, egy nappal előtte ismerős fényképezte borsod megyében.

Ami a képen van az röpképtelen, már csak a függőleges vezérsík állapota miatt is. Szóval az nemigazán repked sehova se.

2013. aug. 5. 20:29
 5/15 A kérdező kommentje:
nem, biztos, hogy HA-MED felirat volt rajta
2013. aug. 5. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:

pont úgy nézett ki, mint a videón, amit #3 linkelt be, szóval valszeg ez permetező :)

köszi a válaszokat!

2013. aug. 5. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Kinézetre ilyesmikkel szoktak permetezni, igen. Régebben, 20 éve, nálunk helikopterrel csinálták, de újabban ez a repülő a "divat".
2013. aug. 6. 18:31
 8/15 A kérdező kommentje:
így lentről nézve nagyon gizda, én inkább vezetni félnék ezt a roncsot :D
2013. aug. 6. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Repülési engedélyt csak olyan gépek kapnak amik kifogástalan műszaki állapotban vannak.

Lehet, hogy kívülről a modern gépekhez képest rosszul néz ki(azért nem olyan kifinomult technológiával vannak rajta illesztve a burkolólemezek), de ez akkor se nézett ki jobban amikor megépítették.

Persze az, ami az általad linkelt képen van tényleg nagyon rosszul néz ki. De azzal nem is repkedtek az elmúlt 5-10 évben sehova az is bizton. Sőt, már jópár éve még csak meg se mozdították.

2013. aug. 6. 21:22
 10/15 anonim ***** válasza:
a kérdező által linkelt gépet biztosra nem inditották és mozditották el jó pár éve. egyébként ezeket a gépeket már nem volna szabad felengedni, annyira elavult és megbízhatatlanok, hogy az ijesztő. én repültem AN-2 géppel, de pilótaként is fostam benne nem hogy utasként :) nagyon rossz konstrukció.
2013. aug. 8. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!