Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi ez az új szórakozás az...

Mi ez az új szórakozás az autósoknál este?

Figyelt kérdés
Amikor már sötét van és leelőzök valakit,mögöttem rám nyomja a fényszórót,miért csinálják ezt?
2013. aug. 3. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert amíg mögötte mentél te is rányomtad vagy rosszul van beállítva a tompítottad.
2013. aug. 3. 09:04
 2/10 A kérdező kommentje:
de nem nyomtam rá és nincs rosszúl beállítva mert ha más mellett ülök ugyan ezt csinálják
2013. aug. 3. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam ilyet, pedig sokat vezetek sötétedés után. Am előzöd, majd egyből felnyomja, vagy ha már elhagytad pár száz méterrel?
2013. aug. 3. 09:17
 4/10 A kérdező kommentje:
egyből,ahogy megelőzöm
2013. aug. 3. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
igazából passz. Ha te nem úgy mész utánna, akkor lehet csak ilyen parasztokat fogsz ki. Mert ha már lehagyod pár száz méterrel, akkor ha felnyomja ok, téged sem zavar annyira, jobban is lát, de a lényeg, hogy ő azt hiszi h nem zavar egy távolság után. Nah de egyből...
2013. aug. 3. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Ilyet én sem tapasztalok...

Csak arra tudok gondolni, hogy sz*rul van beállítva a fényszórótok vagy esetleg ég a ködlámpátok hátul...

2013. aug. 3. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Részben azért hogy előzés után lásson téged, míg te mögötte voltál nem kellett attól tartania hogy beléd megy mert nem lát és lehet addig lámpa nélkül jobban látott, éppen ezért amint észleli hogy elé kerültél már nyomja is a világítást hogy jobban tájékozódjon.

Ez nem szórakozás, csak nekik eléggé idegeskedés egy motorosra odafigyelni, mert egy olyan ember aki sose vezetett motort csak autót 30 éven keresztül, annak az életbe nem magyarázod ki hogy nyugodtan menjen az autóval, Te majd boldogulsz magadtól, nem így megy

2013. aug. 3. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:

# 7

Te miről beszélsz?

Kutya nem beszélt motorosról, sem arról, hogy világítás nélkül közlekedett volna bárki is....

Arról van szó, hogy a kérdező mögött haladó autós felkapcsolja a fényszóróját (NEM A TOMPÍTOTTAT!!!!!)

2013. aug. 3. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyet én sem tapasztaltam... Mostanában éjszaka meg késő este is szoktam vezetni, de ilyet még nem csináltak.
2013. aug. 3. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne keress az ilyenekben logikát. Én tegnap mentem egy igen csak rossz állapotú úton annyival amennyit a tábla megenged és mögöttem jött 2 kocsi is, az egyik mikor megelőzött mutogatott, hogy miért megyek olyan ,,lassan". Mellesleg olyan rossz az az útszakasz, hogy örül az ember, ha tud annyival menni amennyit a tábla megenged.
2013. aug. 3. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!