Ti mennyit adnatok erte? Velemeny?
Mindennapi hasznalatra ilyen arert szeretnek bringat lehetoleg fixit.
Ez arban nem rossz es tetszik is, de rossz uzletet nem szeretnek kitni.
Ugyhogy legyszi velemenyt irjatok a abringarol, at ararol illetve tippeket.
Koszi. Bocs az ekezetekert

Miertne lenne alkalmas? Megtalaltam a reszleteket:

Azért nem alkalmas, mert én nem vagyok bringás: nincs rajta megfelelő világítás és fényvisszaverők, így amikor autóval vagy motorral közlekedek potenciális balesetforrás. Na azért.
Egyébként ez a második sokkal jobbnak tűnik mint az első, 35e postával elfogadhatónak tűnik szerintem. De nem vagyok naprakész bringaárakból.

Közúti közlekedésre alkalmatlanok a fotókon látható bringák.
Hogy miért?
Az első rendőr, aki leállít, majd elmondja a bünti csekk átadásával.

ezek sima 28-as kerékpárvázak,versenykormánnyal fék+világítás nélkül,35 ezer Ft irreális összeg.
itt szétézhetnél: [link]

"Kell rá 2 egymástól függetlenül(!) működő fék, "
Ráadásul a 2 különböző féknek 2 különböző tengelyen kell kifejtenie a fékhatást.

Ha már belementek a KRESZ-be, akkor leglább lennétek pontosak.
A kerékpárra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhető, megbízható kormányberendezéssel,
b) két, egymástól függetlenül működtethető fékszerkezettel, melyek közül az egyik az első, a másik a hátsó kerékre hat,
c) hangjelző berendezéssel, amely csak csengő lehet,
d) egy előre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színű fényvisszaverővel,
g) legalább az első keréken legalább 1 db borostyánsárga színű, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverővel (küllőprizmával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!